Boynu Ters Doğan Adam Hayata Meydan Okuyor - Son Dakika
Dünya

Boynu Ters Doğan Adam Hayata Meydan Okuyor

Brezilya'da eklem hastallığı nedeniyle başı arkaya sarkık olarak dünyaya gelen Claudio Vieira de Oliveira, adeta yaşama meydan okuyor.

02.09.2014 09:30  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'da yaşayan Claudio Vieira de Oliveira, tıp dilinde konjenital arthogryposis olarak bilinen eklem hastalığı nedeniyle başı arkaya sarkık bir şekilde doğdu. Doktorlar, bacakları, kolları ve elleri deforme bir şekilde dünyaya gelen, nefes almakta güçlük çeken Oliveira'nın yaşamasının mümkün olmadığını söyledi. Ancak Oliveira, mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı. Claudio, 8 yaşına geldiğinde dizlerinin üzerinde yürümeye başladı.

BİLGİSAYAR KULLANIP YAZI YAZABİLİYOR

Ailesi kendisini zarar vermeden dolaşması için evin zemin değiştirmek zorunda kaldı. Claudio'nun, diğer çocuklar ile okula gitmek için ısrarcı olması üzerine ailesi okula gönderdi. Manyakhaber'in haberine göre; muhasebe mezunu ve kalabalıklara ilham veren bir konuşmacı olan 37 yaşındaki Claudio, ağzına aldığı kalemle bilgisayar kullanıp yazı yazabiliyor.

DANS EDİP ŞARKI SÖYLÜYOR

Normal insanlar gibi birçok gereksinimini yerine getiren Claudio, şarkı söyleyip dans edebiliyor. Bir ömür boyunca hayata uyum sağlamaya çalıştığını belirten Claudio, "Ben kendimi farklı biri olarak görmüyorum, normal bir insanım" diyor.


Boynu Ters Doğan Adam Hayata Meydan Okuyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Boynu Ters Doğan Adam Hayata Meydan Okuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • sukur: halimize ne kadar sukur etsek azdir 46 0 Yanıtla
  • DOKUZUNCU KÖY: Halimize şükredip ibret almak gerek. . . . . . . 32 11 Yanıtla
  • x-ray: Nezor bir imtihan. . . Allahu teala ya ve yardımcısı olsun. . 27 12 Yanıtla
  • erkan demir: helal olsun adama 30 0 Yanıtla
  • SEDAT: İŞTE YARADANIN YARATTIĞI KUSURSUZ MAKİNE. . 15 12 Yanıtla
  • KUMBURGAZ: @İZMİRLİ, HER ŞEY KADERİMİ İSE, YANİ İNSANIN ÖZGÜR İRADESİ YOKSA, ALLAH BİLMİYOR MU Kİ KİMİN CENNETE KİMİN CEHENNEME GİDECEĞİNİ DE BİR DE SEVAP GÜNAH SAYDIRIYOR? İNSAN RUHU KUSURSUZ OLSAYDI AYNI BEDEN GİBİ HASTALANMAZDI. . SİSTEM DE DÜZGÜN İŞLEMEZ. . ZAMAN İÇİNDE DEĞİŞİME UĞRAR VE BOZULUR. . TA Kİ YENİ VE FARKLI BİR DENGEYE GEKLENE KADAR. . ÖRNEĞİN DÜNYADA 10. 000 E YAKIN CANLI TÜRÜ YOK OLMUŞTUR. . BU BESİN ZİNCİRİNDEKİ DENGENİN ASLINDA OLMADIĞINI GÖSTERİR. BİZ SALAK İNSANLAR OZONU BOZDUĞUMUZ İÇİN İKLİMLER VE TABİAT BOZULDU. . 100 YIL SONRA ORTALAMA SICAKLIKLAR 40 DERECELERE GELECEK. . ÖYLE GENEL BİR DENGE YOKTUR, BİZİM GEZEGENİMİZDE 3 DEFA CANLI YAŞAM BİTMİŞTİR. . METEOR DA ÇARPMIŞTIR DÜNYAYA. . AYRICA BİZ İNSANIZ TABİ Kİ İYİ VE KÖTÜYÜ AYIRACAĞIZ, O ADAMIN ÖYLE YARATILMASININ NERESİ İZAFİ, NERESİ GÖRECELİ. ? ÖYLEYSE DİNLER VE TANRILAR DA İZAFİDİR. . ÇÜNKÜ SADECE BİZ İNSANLARA GÖRE VARLAR. . 0 0
  • izmirli: kusursuz olan insan ruhudur. Sistem kusursuz işler . Önceki yaşamlarımızda yaptıklarımız ya da dünyaya gelmeden önce ruhsal gelişimimizi gerçekleştirip sınıf atlamak için kabul ettiğimiz yaşamlarımız ( kader) ihtiyacımız olan mükemmellikleri ve eksiklikleri de verir. yanibu sakatlığın ya da engelin verilmesi de sistemin mükemmeliyetidir. Sistem İnsanın rahatıiçin değil gelişmesi içindir. İnsanı ve etrafındakileri geliştiren herşey mükemmel olup iyi ve kötü insanın bakışına göre rölatiftir. senin için kötü olan şey sistem için gerekli ve mükemmel olabilir. 0 0
  • CUMALİ: Ne imtihanı kardeşim, onu öyle kim yarattı ki? 0 0
  • BURKA: FFF@ SORUYA CEVAP VER TEİST BÖCEK. . 0 0
  • YAREN: O adamın ne suçu vardı da öyle yaratıldı ? 8 yaşında bir kız çocuğu nasıl oluyor da kansere yakalanıyor, ya da 6 yaşında lösemiye ? İmtihan edecek başka adam yok muydu? 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Etiyopya Ticaret Bankası, sistem arızası sonrasında müşterilerinin hesaplarından fazlasını çektiği parayı geri almaya çalışıyor
    10:32 Etiyopya Ticaret Bankası, sistem arızası sonrasında müşterilerinin hesaplarından fazlasını çektiği parayı geri almaya çalışıyor

    Etiyopya Ticaret Bankası (CBE), sistem arızası sonucunda müşterilerinin hesaplarından fazlasını çektiği 40 milyon doların üzerindeki parayı geri almak için mücadele ediyor. Banka başkanı Abe Sano, paranın büyük kısmının devlete ait CBE'den öğrenciler tarafından çekildiğini ifade etti. Banka saatler sonra müdahale edebildi ve paranın büyük kısmı öğrenciler tarafından çekildi. Parayı iade edenlerin cezai suçla itham edilmeyeceği belirtildi.

  • Hakkari-Şırnak yoluna çığ düştü, Dev çığ Zap suyunun akışını kesti
    10:31 Hakkari-Şırnak yoluna çığ düştü, Dev çığ Zap suyunun akışını kesti

    Hakkari'de etkili olan karla karışık yağmur, 3 bin 478 rakımlı Sümbül Dağı'ndan çığın inmesine neden oldu. Devasa çığın Zap suyunun akışını kesmesi cep telefonuyla kaydedildi. Can ve mal kaybı yaşanmazken, yol açma çalışmaları başlatıldı.

  • Ülkeler kakao üretimini durdurdu! Çikolataya dev zam gelebilir
    10:11 Ülkeler kakao üretimini durdurdu! Çikolataya dev zam gelebilir

    Fildişi Sahilleri ve Gana'da bulunan büyük kakao fabrikaları, artan tohum maliyetlerini karşılayamadığı için üretimlerini kısmaya ya da durdurmaya karar verdi. Bu durumun dünya çapındaki kakao üretimi ve tedarikini etkileyerek çikolatalarda fahiş fiyat artışlarına neden olacağı tahmin ediliyor.

  • Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti
    10:10 Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti

    Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Ukrayna Yardım Fonu'nun oluşturulmasını onaylayarak bu fona 5 milyar euro tahsis etti. Karar, AB Dışişleri Konseyi toplantısında alındı ve Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne askeri ekipman ve eğitim yoluyla destek sağlanmasını amaçlıyor. AB, Rusya-Ukrayna çatışmasının başlamasından bu yana Ukrayna'ya 138 milyar eurodan fazla destek verdi veya taahhüt etti.

  • Endonezya'da Sel Felaketi: Binlerce Kişi Evlerini Terk Etti
    10:00 Endonezya'da Sel Felaketi: Binlerce Kişi Evlerini Terk Etti

    Endonezya'nın Orta Cava eyaletinde hafta sonu meydana gelen sel felaketi nedeniyle binlerce kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Demak bölgesinde sel suları nedeniyle 22.000'den fazla kişi geçici barınaklara sığındı. Selin etkisiyle birçok köy su altında kaldı ve Demak ile Kudus bölgelerini birbirine bağlayan eyalet karayolu kapatıldı. Endonezya'da yağmur sezonunda sel ve toprak kayması gibi afetler sıkça yaşanıyor.

  • Ortaya çıkan Kate Middleton'ın son görüntüsü tartışmanın fitilini ateşledi! Kimse o olduğuna inanmıyor
    09:50 Ortaya çıkan Kate Middleton'ın son görüntüsü tartışmanın fitilini ateşledi! Kimse o olduğuna inanmıyor

    Ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra ortadan kaybolan ve öldüğü yönündeki spekülasyonlarla gündeme gelen Kate Middleton'ın 83 gün sonra ortaya çıkan görüntüsü kafa karıştırdı. Prens William ile alışveriş sonrası görüntülenen ve oldukça zayıf olan kişinin Kate olmadığı yerine dublör getirildiği söylentileri yayıldı.


Advertisement