Bozbey Makamını Mahalleye Taşıdı - Son Dakika
Yerel

Bozbey Makamını Mahalleye Taşıdı

Bozbey Makamını Mahalleye Taşıdı

Makamını bir günlüğüne Güngören Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, burada hem çalışmalarını yürüttü, hem de mahallenin sıkıntılarını tespit etti.

20.03.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Makamını bir günlüğüne Güngören Mahallesi'ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, burada hem çalışmalarını yürüttü, hem de mahallenin sıkıntılarını tespit etti.

'Başkan burada' sloganıyla makamını her hafta cuma günleri Nilüfer'in farklı bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atlas ve Çaylı mahallelerinin ardından bu kez Güngören'deydi. Karavanında günlük çalışmalarını yapan Bozbey, Güngörenlilerle de bir araya geldi. Bozbey, Güngören Mahalle Muhtarı İsmail Taşdemir'den mahallenin ulaşımda yaşadıkları sıkıntılarını dinledi. Bozbey, Nilüfer'in kırsal mahallesi olan Güngören'den göçün önlenmesi için tarımın geliştirilmesi, ürünün çeşitliliğinin artırılması gerektiğini söyledi. Çeşitli meyve fidanlarının Nilüfer Belediyesi tarafından çiftçiye ulaştırılacağını belirten Bozbey, "Örnek çiftçi uygulamamızla köyden mahalleye dönüşen bölgelerimizde tarımın geliştirilmesini ve kırsalın kalkınmasını hedefliyoruz" dedi.

Güngören Muhtarı İsmail Taşdemir de "Başkan Burada" projesiyle Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i mahallelerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Nilüfer Belediyesi, her zaman bizim yanımızda ve ihtiyaçlarımızı karşılıyor" diye konuştu. Yaz aylarında mahallelinin içme suyu sıkıntısı yaşadığını belirten Taşdemir, taşıma su ile ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını söyledi. Daha önce ilettikleri taleplere kısa sürede cevap aldıklarını ifade eden Taşdemir, Başkan Bozbey'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Halkın sorunlarını ilgili yerlere ileteceklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey de çözümü noktasında üzerine düşenleri en kısa sürede yapacaklarını söyledi.

Güngören İlkokulu'nu da ziyaret eden Başkan Bozbey, öğrencilerle bir araya geldi ve öğrencilere çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette, okul yönetimi ve öğretmenler Nilüfer Belediyesi'nin okula gönderdiği yardımcı personel için de Başkan Bozbey'e teşekkür ettiler .Bozbey, Güngören'de bir de açılış gerçekleştirdi. İşletmesini mahalleli gençlerin yapacağı mekanın açılışını da yapan Başkan Bozbey, gençleri tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Güngören Mahallesi'nin ardından 27 Mart Cuma günü de makamını Akçalar Mahallesi'ne taşıyacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozbey Makamını Mahalleye Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement