Bozdağ: "Terör, Siyasi Rekabetin Konusu Yapılamaz. Siyasi Rekabetin Dışında ve Üstünde Bir Konudur" - Son Dakika
Politika

Bozdağ: "Terör, Siyasi Rekabetin Konusu Yapılamaz. Siyasi Rekabetin Dışında ve Üstünde Bir Konudur"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Partililerden detay-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın konuşması - Karargah açılış kurdelesinin kesimi - Anadolu Lisesinin açılışı - Kurdele kesimi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ: - "PKK terör örgütü, DEAŞ terör örgütü, diğer terör örgütleri askerimize, polisimize, sivil insanlarımıza saldırdıkça Türkiye'de siyasi partiler de birbirine saldırdı" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "PKK terör örgütü, DEAŞ terör örgütü, diğer terör örgütleri askerimize, polisimize, sivil insanlarımıza saldırdıkça Türkiye'de siyasi partiler de birbirine saldırdı" dedi.

15.10.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Partililerden detay- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın konuşması - Karargah açılış kurdelesinin kesimi - Anadolu Lisesinin açılışı - Kurdele kesimi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ: - "PKK terör örgütü, DEAŞ terör örgütü, diğer terör örgütleri askerimize, polisimize, sivil insanlarımıza saldırdıkça Türkiye'de siyasi partiler de birbirine saldırdı" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "PKK terör örgütü, DEAŞ terör örgütü, diğer terör örgütleri askerimize, polisimize, sivil insanlarımıza saldırdıkça Türkiye'de siyasi partiler de birbirine saldırdı" dedi.Bozdağ, partisinin Akdağmadeni seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Türk milletinin, Türkiye'nin huzurunu bombalamak isteyenlere asla fırsat vermediğini söyledi.Siyasi partilerin terör konusunda bugüne kadar birlikte hareket etmediğini belirten Bozdağ, "PKK terör örgütü, DEAŞ terör örgütü, diğer terör örgütleri askerimize, polisimize, sivil insanlarımıza saldırdıkça Türkiye'de siyasi partiler de birbirine saldırdı. Halbuki biz terörün her eylemi karşısında, terörün her türü karşısında bir olmalıyız, birlikte olmayız" diye konuştu.Yaşanan terör olaylarının bazı siyasi partiler tarafından siyasi rekabetin konusu yapıldığını savunan Bozdağ, şöyle devam etti: "Terör, siyasi rekabetin konusu yapılamaz. Siyasi rekabetin dışında ve üstünde bir konudur. Onun için bütün partiler bir araya gelip terör karşısında tek partiymiş gibi hareket etmeye mecbur. Hepimiz mecburuz. Ama maalesef bunu bugüne kadar beceremedik. Hükumet kurulmuş olsaydı, Türkiye yeniden seçime gitmiş olmazdı. Eğer şu geçiş hükumetine CHP, MHP üye verseydi Türkiye'yi bugün CHP'nin, MHP'nin içinde olduğu bir hükumet seçime götürürdü."Bozdağ, konuşmasının ardından partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.Daha sonra Akdağmadeni ilçesine yapılan 24 derslikli Akdağmadeni Anadolu Lisesi'nin açılış törenine katılan Bozdağ, öğrencilerle bir araya geldi.

Bozdağ: "Terör, Siyasi Rekabetin Konusu Yapılamaz. Siyasi Rekabetin Dışında ve Üstünde Bir Konudur"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bozdağ: 'Terör, Siyasi Rekabetin Konusu Yapılamaz. Siyasi Rekabetin Dışında ve Üstünde Bir Konudur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement