Bozdağ: Türkiye'nin Siyasetinde Yalan Rüzgarları Esiyor - Son Dakika
Politika

Bozdağ: Türkiye'nin Siyasetinde Yalan Rüzgarları Esiyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye'nin siyasetinde yalan rüzgarları esiyor. Herkes bir şey söylüyor. Kimin heybesinde ne varsa onu söylüyor." dedi.

10.03.2014 23:36  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, " Türkiye'nin siyasetinde yalan rüzgarları esiyor. İftira rüzgarları esiyor. Herkes bir şey söylüyor. Kimin heybesinde ne varsa onu söylüyor" dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde partisinin Seçim İrtibat Bürosunun açılış töreninde yaptığı konuşmada, Yozgat ve ilçelerinin AK Parti ile hizmetle tanıştığını söyledi.

Seçim dönemlerinde pek çok konuşmalar yapıldığını ifade eden Bozdağ, "Siyasiler, genel başkanlar, adaylar herkes konuşuyor. Eee, doğru herkes konuşacak. Ama herkesin de bir şey söylemesi lazım, ne yaptınız, neler yapacaksınız, bunu da konuşmak lazım. Çünkü bizim için bu önemli laf yarıştırmaya girdiğimizde, hepimiz daha iyi konuşmanın bir yolunu bulabiliriz. Daha güzel cümleler kurabiliriz. Bunda rekabet kimseye bir şey kazandırmaz. Önemli olan iştir. Önemli olan icraattır. Ne yapılıyor, ne yapılacak" diye konuştu.

Bozdağ, AK Parti'nin yaptığı, yapacağı işler olduğunu, yapamayacaklarını hiç söylemediklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Başkalarına da siz söyleyin, 'siz ne yapacaksınız, neler söyleyeceksiniz'. Bakın Türkiye'nin siyasetinde yalan rüzgarları esiyor. İftira rüzgarları esiyor. Herkes bir şey söylüyor. Kimin heybesinde ne varsa onu söylüyor. Ne yapacaksın sen onu bir konuş, konuşamıyor. Biz konuşuyoruz, konuşmaya da devam edeceğiz. Çünkü bizim işimiz hizmet. Biz onu biliyoruz. Öyle bugünlere geldik. Bundan sonra da öylece yolumuza devam edeceğiz."

- "Niye siz birinci olma iddiasında değilsiniz"

Herkesin haklı eleştiri yapması gerektiğini vurgulayan Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:

"İktidarız eleştirecek ama bir de muhalefeti de eleştirmesi lazım milletin. 'Ey muhalefet ya hep ikinci parti, hep üçüncü parti, hep beşinci parti olmaya mahkum musunuz. Niye siz birinci olma iddiasında değilsiniz. Niye siz iktidar olma iddasında değilsiniz'. Diye eleştirmesi lazım, başbakanımız ne dedi 'ben birinci parti olmazsam Türkiye'de istifa ederim' dedi. Bizim muhalefet ne diyor. 'Başbakan yüzde 51'den az oy alırsa istifa etmesi lazım' diyor. Ya sen kendi oyuna bak, Başbakan'ın oyuna neden bakıyorsun. Sen kaç oy aldın, ne aldın, her seçimde mağlup ama her seçimde galip edasıyla gezen bir yapı var. Öyleyse bu yapının da kendini eleştirmesi lazım."

Bozdağ, konuşmasının ardından AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ve İl Başkanı Harun Lekesiz ile partisinin Çayıralan Seçim İrtibat Bürosunun açılışını yaptı.

Bozdağ: Türkiye\'nin Siyasetinde Yalan Rüzgarları Esiyor
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bozdağ: Türkiye'nin Siyasetinde Yalan Rüzgarları Esiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement