Bozdoğan Belediyespor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Yerel

Bozdoğan Belediyespor'da Yüzler Gülüyor

Bozdoğan Belediyespor\'da Yüzler Gülüyor

Aydın Süper Amatör Lig’de Nazilli Sanayispor’u 2-0’lık skorla mağlup eden Bozdoğan Belediyespor’da mutluluk hakim.Yeşil-beyazlı ekibin antrenörü Türkay Koşar, lige verilen aranın ardından zor bir karşılaşma oynadıklarını belirtirken, mutluluk yaşadıklarını söyledi.

08.04.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Süper Amatör Lig'de Nazilli Sanayispor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Bozdoğan Belediyespor'da mutluluk hakim.Yeşil-beyazlı ekibin antrenörü Türkay Koşar, lige verilen aranın ardından zor bir karşılaşma oynadıklarını belirtirken, mutluluk yaşadıklarını söyledi.

'Bizim için tehlikeli, riskli ama kesin sonuç alınması gereken bir maç oynadık' diyen Koşar, " Sezonun ilk ve ara verildikten sonraki maçları her zaman zor geçiyor. Maça kötü başlamadık ama oyunun sürekli durması, oyun tempomuzu yükseltmemize engel oldu. Rakibinde işine gelen bir durum oldu. Bulduğumuz pozisyonları da telaşlı kullandık.Direkten dönen topumuzda gol alsa maç seyri daha farklı olabilirdi. İkinci yarı daha çabuk oynamayı düşündük,ama sonuç almada problemlerimiz devam etti. Son dakikalarda baskımızı iyice arttırarak, 2 gol bularak sonuca ulaştık.Deplasmandan kayıpsız döndüğümüz için mutluyuz. Bundan sonraki maçlar için daha iyi çalışıp, maç konsantrasyonumuzu yükseltmek için gerekli çalışma ve imkanları sağlamamız gerekiyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozdoğan Belediyespor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement