Bozdoğan Belediyespor, Sındırgı'ya Boyun Eğdi - Son Dakika
Yerel

Bozdoğan Belediyespor, Sındırgı'ya Boyun Eğdi

Bozdoğan Belediyespor, Sındırgı\'ya Boyun Eğdi

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup takımlarından Bozdoğan Belediyespor, sahasında konuk ettiği Sındırgı Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

17.02.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup takımlarından Bozdoğan Belediyespor, sahasında konuk ettiği Sındırgı Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya hakem triosunun verdiği taraflı kararlar damga vurdu.

8. grupta topladığı 20 puan ile 9. sırada yer alan Bozdoğan Belediyespor evinde Balıkesir temsilcisi Sındırgı Belediyespor ile karşılaştığı maçı Bozdoğan Belediye ve Belediyespor Başkanı Tümer Apaydın başta olmak üzere Bozdoğansporlu yöneticiler, taraftarlar ve Sındırgı Belediyespor yönetimi takip etti. Hava şartlarından dolayı maça ilgi fazla olmazken, taraftarlar 90 dakika boyunca tezahüratlarla Bozdoğanlı futbolcuları destekledi. Hakem triosunun maç boyunca verdiği kararlar ev sahibi ekip taraftarlarını çileden çıkardı. Maçın ilk yarısı golsüz geçilirken, Sındırgı Belediyespor ikinci yarının 54. dakikasında Mehmet Akif Kengel ve 90. dakikada Mehmet Salih Aslan'ın attığı goller ile maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Maç sonunda hakem hatalarına değinen Bozdoğan Belediyespor Teknik Sorumlusu Behiç Basatuğrul, "Artık yeter. Hakemlerin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Ama maç boyunca hakem triosu bütün takdir haklarını rakip lehine kullandı. Bir emek veriyoruz ve bu emeğin karşılığı bu değil. Lütfen hakemlerimiz daha dikkatli olsun. Önemli haftalardayız. Maça gelirsek ilk yarıya kötü başladık. İkinci yarı ise toparlandık ve maçı kazanabilecek pozisyonlarda yakaladık. Bu mağlubiyeti telafi edebilecek güçteyiz. Oyuncularıma güvenim tam" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozdoğan Belediyespor, Sındırgı'ya Boyun Eğdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement