Bozdoğan'da Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermedi - Son Dakika
Yerel

Bozdoğan'da Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermedi

Bozdoğan\'da Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermedi

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde jandarmanın 9 farklı noktaya yaptığı baskınlarda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 5 kişiyi gözaltına aldı.

06.11.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde jandarmanın 9 farklı noktaya yaptığı baskınlarda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 5 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda uyuşturucu ve uyuşturucu madde aparatları ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 8 şahsın yakalamak amacıyla 9 ayrı noktaya operasyon düzenlenen operasyonda; 50 gram Kubar esrar, 5 adet extacy hap, 1 adet kubar esrarı toz esrara dönüştüren aparat ile 10 adet 7,65 milimetre tabanca fişeği ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile diğer malzemelere el koyan jandarma ekipleri, 8 şüpheliden S.Ü., V.K., T.A., H.E.,. ve Ş.M. adlı 5 şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Diğer Z.K., Z.S. ve M.G. isimli 3 şüpheliyi ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

Yetkililer Aydın İl jandarma komutanlığının uyuşturucu madde ile mücadelesi aralıksız olarak tüm Aydın'da devam ettiğini bildirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozdoğan'da Jandarma Uyuşturucuya Geçit Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement