Bozkır Gençlik Merkezi'nin Temelleri Törenle Atıldı - Son Dakika
Güncel

Bozkır Gençlik Merkezi'nin Temelleri Törenle Atıldı

Bozkır Gençlik Merkezi\'nin Temelleri Törenle Atıldı

Konya'nın Bozkır ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kazandırılan Bozkır Gençlik Merkezi'nin temelleri, düzenlenen törenle atıldı.

01.09.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Bozkır ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kazandırılan Bozkır Gençlik Merkezi'nin temelleri, düzenlenen törenle atıldı.

Bozkır ilçe merkezinde düzenlenen temel atma törenine, Konya Valisi Yakup Canbolat, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Selçuklu, Ahırlı, Yalıhüyük, Karapınar belediye başkanları ve çevre ilçe kaymakamları katıldı.

Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, temellerini atacakları, 4,3 milyon liraya yapılacak olan Bozkır Gençlik Merkezi'nin Bozkır'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bozkır'a şu zamana kadar yaklaşık 35 milyonluk yatırım yapıldığını belirten Gün, "Bu yatırım hayata geçirilmesinde, Bozkırlıların, Konyalıların birliği ve beraberliği en önemli role sahiptir. Allah birliğimizi ve beraberliğimi daim kılsın." dedi.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da şer odaklarına karşı mücadelenin ülke olarak devam ettiğini savundu.

Altunyaldız, "Bozkır, geçmiş dönemlerde hizmet noktasında sıkıntılar yaşıyordu, içinde bulunduğumuz yeni dönemle birlikte Bozkır en çok hizmet almaya çalışan ilçeler arasında yer almaktadır." diye konuştu.

Konya Valisi Yakup Canbolat, gençlik merkezinin Bozkır'ın gençlerini ülkemiz adına daha da aktif yapacağını söyleyerek, temelleri atılacak gençlik merkeziyle birlikte Bozkır'ın gençlerinden beklentilerin yükseldiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozkır Gençlik Merkezi'nin Temelleri Törenle Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement