Bozköy Deresi Yeşilleniyor - Son Dakika
Güncel

Bozköy Deresi Yeşilleniyor

Bozköy Deresi Yeşilleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Bozköy Deresinde ıslah çalışmalarının ardından sürdürdüğü peyzaj düzenlemesi hızla devam ediyor.

16.07.2014 15:31  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, "Bozköy Deresi yaklaşık 26 bin metrekarelik peyzaj alanı, sentetik buz pistinden, yürüyüş alanlarına, koşu alanlarından, bisiklet parkurlarına ve kafeteryalara kadar yakın zamanda, geniş yelpazede bir sosyal alana dönüşecek" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır mahalle sakinlerinin yaydığı kötü koku ve görüntü nedeniyle şikâyetçi olduğu Yunusemre İlçesi'ndeki Bozköy Deresi'nde dere ıslah çalışmalarının ardından sürdürdüğü peyzaj düzenlemesi hızla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır da çalışmaları inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinde bilgi aldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Bozköy Deresi'nin bölge halkının kullanımı için bir yeni sosyal alana dönüşeceğini belirten Çakır," Yıllardır moloz ve inşaat atıkları nedeniyle mahalle sakinlerinin şikâyetçi olduğu Bozköy Deresi'nde, ıslah çalışmasının ardından peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bölge halkı için hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bozköy Deresi Yeşilleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement