Bozoğlu, 13 Günde 5 Bin Kilometre Yol Aldı - Son Dakika
Yerel

Bozoğlu, 13 Günde 5 Bin Kilometre Yol Aldı

Bozoğlu, 13 Günde 5 Bin Kilometre Yol Aldı

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı olan Ömer Bozoğlu, seçim çalışmaları kapsamında 13 günde 5 bin kilometre yol alarak çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

02.03.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı olan Ömer Bozoğlu, seçim çalışmaları kapsamında 13 günde 5 bin kilometre yol alarak çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bozoğlu seçim çalışmaları kapsamında Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen'i de ziyaret etti.

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanlık seçimlerini tekrar kazanan Ali İhsan Ülgen'e çalışmalarında başarılar dileyen Bozoğlu, ilçenin çiftçi sorunlarını hakkında bilgiler aldı.

Ömer Bozoğlu, 13 günde Manisa'da 5 bin kilometre yol aldığını belirterek, "Sarıgöl ve Manisa Ovası'nın toprakları çok verimli. Özellikle üzümü ile dünya markası haline geldi. Ama üzüm bağlarını sulamakta olan Buldan Barajı ve Afşar Barajlarının kapalı sisteme geçmesi için düğmeye basıldı. Buldan Barajı için, geçtiğimiz günlerde 23 milyon TL'lik ihale yapıldı. 2015 yılında bu barajımızdan Sarıgöl Ovasına damlama suyu verilecek. Daha ekonomik sulama olacak. Önceden iki barajımızdan salma suyu verilerek sulamaları yapılmaktaydı. Bol su vermekle gelecek kuşaklarımıza verimli toprak kalmayacaktı. İlk etapta Buldan barajımızda kapalı sistem uygulaması başlanacak. Eziler Çayı'nın Buldan barajına akıtılarak barajın su gelirini güçlendirmek için çalışmalara başlandı. Ayrıca Alemşahlı ve Kızılçukur mahallelerinde sulanamayan tarım arazilerimiz içinde gölet yapılması plana alındı. Sarıgöl'de sulanamayan tarım arazisi kalmayacak. Sarıgöl Ovasını sulamakta olan barajlarımızın kapalı devre damlamaya geçtiğinde 12 ay sulama imkanı olacak. Damlama ile topraklarımızın verimi de artacak." dedi.

"Üzümlerimizin daha güzel bir şekilde uluslararası arenada tanıtılması işini bana bırakın" diyen Bozoğlu, "Ben aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığında bürokrat olarak çalıştım. Ürünlerin dış ülkelerde nasıl tanıtılacağını çok iyi bilen birisi olarak bu görevi üstleniyorum." şeklinde konuştu.

Bozoğlu, konuşmasının son bölümünde, "Vatandaşlarımıza boş vaatlerde bulunmayacağım. Yapılacak işleri vaat ederek, hayata geçirmek ilkem olacak." dedi.

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, ziyaretten memnun olduklarını belirterek, "Odamız seçimlerinde AK Parti bize tam destek verdi. Seçimi kazandık. Bu birlik ve beraberliğimiz çiftçilerimize hizmet için de devam edecek. Tek isteğimiz çek kanunun çıkarılmasıdır. Çek nedeniyle çok sayıda çiftçilerimiz mağdur oldu" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozoğlu, 13 Günde 5 Bin Kilometre Yol Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement