Bozok Bekeket Kervanı Aydıncık'ta 2 Bin Kişiye İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Bozok Bekeket Kervanı Aydıncık'ta 2 Bin Kişiye İftar Verdi

Bozok Bekeket Kervanı Aydıncık\'ta 2 Bin Kişiye İftar Verdi

Yozgat Valiliği ve belediyesinin işbirliğiyle hazırlanan, Bozok Bereket Kervanı Aydıncık ilçesinde, 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

04.07.2014 12:04  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valiliği ve belediyesinin işbirliğiyle hazırlanan, "Gönül Sofrasında Sizlerle" sloganıyla yola çıkan "Bozok Bereket Kervanı' Aydıncık ilçesinde, 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Aydıncık Hükümet Konağı Alanı'nda verilen iftar yemeğine, Vali Abdulkadir Yazıcı, iftar öncesi Vali Yardımcısı Kemal Şahin,İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, Aydıncık Kaymakamı Nesim Işık, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık ile birlikte esnaf ve ilçe halkıyla sohbet ederek iftar yemeğine davet etti.

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından yapılan duanın ardından konuşan Vali Yazıcı, ilçe merkezindeki vatandaşların iftar programına yoğun katılımının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ramazan ayında davetlerin çok olduğunu anımsatan Vali Yazıcı, "Biz iki yıldır Bozok Bereket Kervanı'mızın kurduğu gönül sofralarında vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşarak birlikte dua ediyoruz. Daire müdürlerimizle birlikte ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip Ramazan ayının rahmet ve bereketinden istifade etmek istiyoruz. Aldığımız ve hissettiğimiz bu manevi havayı hiçbir yerde alamayacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Geçen yıl il genelinde 50 bin kişiyle birlikte iftar yaptıklarını hatırlatan Yazıcı, bu sayının 65 bine ulaşmasını hedeflediklerini kaydetti.

Teravih vaktine kadar Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri etkinlikte birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

Programda, 'Çelebi Emmi' tiplemesini yapan tiyatro sanatçısı Burak Öngel de vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

Program sonunda, Vali Abdulkadir Yazıcı ve Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'la birlikte birlikte ilahi okudu. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozok Bekeket Kervanı Aydıncık'ta 2 Bin Kişiye İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement