Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

17.05.2016 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi ilk mezunlarını verdi. Hayırsever İş Adamı Şahin, okuldan derece ile mezun olan 4 kişiyi Umre ziyareti ile ödüllendirdi.

Bilal Şahin İlahiyat Fakültesinde düzenlenen mezuniyet törenine Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Özköse, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer Yılmaz, Üniversite Genel Sekreteri Güsamettin Erdoğan, Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, mezun olan öğrencilerin yakınları ve öğrenciler katıldı.

Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Yılmaz, fakültelerinde ilk mezun vermenin sevinç ve gururunu yaşadıklarını belirterek, mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri verilirken dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

Öğrencilere plaketleri takdim eden Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, dereceye giren ilk 4 öğrenciyi Umre ile ödüllendirdi. Mezun olan bütün öğrencilere hayatlarında başarılar dileyen Şahin, "Öğrencilerimizi yetiştiren ailelerine, hocalarına, fakülte yöneticilerine teşekkür ediyorum. Geleceğimiz, böyle güzel yetişmiş yavrularımıza, gençlerimize emanettir. Gençlerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirebiliriz, ancak maddi hediyeler, kaybolur, bozulur, kırılır, bu sebeple, dereceye giren gençlerimize unutamayacakları bir hediye olsun istedim ve başarılı dört öğrencimizi Umreye göndermeye söz veriyorum" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement