Bozok Üniversitesi Rektörü Görevine Basladı - Son Dakika
Güncel

Bozok Üniversitesi Rektörü Görevine Basladı

Bozok Üniversitesi Rektörü Görevine Basladı

Bozok Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Salih Karacabey, törenle cübbe giyip görevine başladı.

18.05.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozok Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Salih Karacabey, törenle cübbe giyip görevine başladı.

Rektörlük binasındaki devir teslim töreninde konuşan eski Rektör Prof.Dr. Tamer Uçar, 4 yıllık görevi süresince Bozok Üniversitesi'nin gelişmesi noktasında yaptıkları çalışmaları anlattı. Prof.Dr. Uçar, görevi devredeceği Prof.Dr. Salih Karacabey'in bayrağı daha yükseklere taşıyacağına inandığını ifade etti. Prof.Dr. Tamer Uçar, daha sonra Karacabey'e Bozok Üniversitesi'nin ilk rozetini verip, rektörlük cübbesini giymesine yardımcı oldu. Yeni Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, geriye takılı kalmadan ileriye doğru bakma yükümlülükleri bulunduğunu anlatırken, "Bu yükümlülük içerisinde çalışırken üniversitesizin, hem de Yozgat'ın gelişmesi, kalkınması için bizler kadar Yozgat'ta yaşayan herkese önemli görevler düşmektedir" dedi.

Bozok Üniversitesi'nin Yozgat ile bütünleşmesi konusunda gerekli adımların atılacağına vurgu yapan Rektör Prof.Dr. Salih Karacabey, Prof.Dr. Tamer Uçar'a başarı dileyip, çiçek verdi. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozok Üniversitesi Rektörü Görevine Basladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement