Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karacabey Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karacabey Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karacabey Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu ve inşaatı tamamlanan Sağlık Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

16.10.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu ve inşaatı tamamlanan Sağlık Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

Yapımı büyük oranda tamamlanan çevre düzenleme ve peyzaj projesi uygulanacak olan Sağlık Yüksekokulu'nu ve Meslek Yüksekokulunun fiziki ve genel durumunun iyileştirmesine yönelik başlatılan tadilat ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Rektör Karacabey, Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcısı Öğretim Görevlisi Saffet Akdağ ve Öğretim Görevlisi Cem Akol'dan okulların son durumu hakkında bilgi aldı.

Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu'nun ilçeler içerisinde ilk 4 yıllık yüksekokul olma özelliğine sahip olduğunu belirten Rektör Salih Karacabey, "Sağlık Yüksekokulumuz büyük oranda tamamlandı. 8 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen çok sayıda derslik ve bilgisayar laboratuvarlarının yanı sıra, toplantı ve sergi salonu, 232 metrekare çok amaçlı kapalı spor salonu, 266 kişilik konferans salonu ve eğitim amaçlı birimleri içinde barındırmakta. İlçeye yapılan yeni Devlet Hastanesi'nin Sağlık Yüksekokulumuza yakınlığı ise öğrencilerimiz için bir avantaj. Öğrencilerimiz stajlarını okulun yanında bulunan hastanede kolaylıkla yapma imkanı bulacaklar. Okulumuz, ilçemiz ve üniversitemize hayırlı ve uğurlu olsun "dedi.

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulunun 2015-2016 eğitim öğretim yılı başlaması ile son durumunu yerinde görmek istediğini belirten Rektör Karacabey, " Okulumuzun yemekhane, kafeterya gibi bölümlerinin daha modern hale getirtilerek öğrencilerimizin hizmetine sunulması amacıyla bir dizi tadilat çalışmaları başlatıldı. Bu çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Okulumuzda şu an bin 100 civarında öğrenci eğitim ve öğretimine devam etmekte. Meslek Yüksekokulumuz her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bizim amacımız merkez kampüsümüzde olduğu gibi ilçe Meslek Yüksekokullarındaki öğrencilerimizin de en güzel ortamda eğitim ve öğretim görmelerine olanak sağlamak. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki dönemlerde ilçelerimizde bulunan Meslek Yüksekokullarımızı sık sık ziyaret ederek hem okul idaresi hem de öğrencilerimiz ile bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu.

Rektör Karacabey, öğrencilerle sohbet edip sorunlarını dinledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karacabey Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement