Bozok Üniversitesinde 700 Fidan Toprakla Buluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Bozok Üniversitesinde 700 Fidan Toprakla Buluşturuldu

Bozok Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksekokulu'nda Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 700 fidan toprakla buluşturuldu.

27.03.2015 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozok Üniversitesi Yozgat  Meslek Yüksekokulu'nda Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 700 fidan toprakla buluşturuldu.

Yüksekokulun bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikimi törenine Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Güçlü, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zakir Taş,  Genç Tema Topluluğu Başkanı Yunus Balı, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Uçar, törende yaptığı konuşmada, merkez Erdoğan Akdağ yerleşkesi ve meslek yüksekokullarında başlatılan ağaçlandırma seferberliğinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Yerleşkedeki ağaçlandırma çalışmaları hakkında da bilgiler veren Uçar, "Üniversitemiz ile Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde 320 bin bin fidan dikimini gerçekleştirdik.  Projemiz tamamlandı. Hem çevreye hem de kampüsümüzün ve Yozgat'ımızın güzel bir görünüme kavuşması için elimizden geleni yapmış bulunuyoruz. Bozkırımız yeşile bürünüyor, gelecekte yemyeşil  ağaçlar içerisinde bir Yozgat  görmüş olacağız" diye konuştu.

Bozok Üniversitesi Genç Tema Topluluğu Başkanı Yunus Balı, üniversitede eğitim gören herkesin dikili bir fidanı olmasını istediklerini ifade ederek, amaçlarının üniversiteyi yeşillendirmek olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozok Üniversitesinde 700 Fidan Toprakla Buluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement