Bozova Devlet Hastanesi Çalışanları Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Bozova Devlet Hastanesi Çalışanları Yürüdü

Bozova Devlet Hastanesi Çalışanları Yürüdü

"2014 Sağlıklı Yaşam Ve Hareket Yılı" Etkinleri Kapsamında,Kamu Hastaneler Birliği Bozova Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda "Sağlık Çalışanlarıyla Yürüyoruz" temalı yürüyüş yapıldı.

27.03.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"2014 Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" Etkinleri Kapsamında,Kamu Hastaneler Birliği Bozova Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda "Sağlık Çalışanlarıyla Yürüyoruz" temalı yürüyüş yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi M. Fatih Aksoy, 2014 yılı süresince vatandaşları hareketli yaşama teşvik etmek amacıyla yapılan yürüyüşlerin mart ayı hedef kitlesinin "sağlık çalışanları" olarak belirlendiğini Düzenli fiziksel hareketin obezite ile mücadelede çok önemli rol üstlendiğini söyledi.

Aksoy, özellikle sağlık çalışanlarının, düzenli fiziksel aktivite içinde bulunarak vatandaşlara örnek olması gerektiğine işaret ederek, bugün katılımcı sağlık çalışanları ile birlikte yürüyüş yapılacağını belirtti.

İlçe merkezinden katılımcıların olduğu yürüyüş etkinliği, Bozova Devlet Hastane'sinden Küçük göle kadar gerçekleşti. Eşleri ve çocuklarıyla birlikte yürüyüşe gelen katılımcılar, parkın çevresinde yürüdüler. Yürüyüşün ardından, katılımcılara su ve elma ikram edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozova Devlet Hastanesi Çalışanları Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement