Boztepe Cazibe Merkezi Olacak" - Son Dakika
Güncel

Boztepe Cazibe Merkezi Olacak"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, seyir terası, macera parkı, bungalov evler, dinopark ve uluslararası paraşüt pisti projesiyle Boztepe'nin yılın her mevsimi turist çekecek bir cazibe merkezi olacağını bildirdi.

24.08.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, seyir terası, macera parkı, bungalov evler, dinopark ve uluslararası paraşüt pisti projesiyle Boztepe'nin yılın her mevsimi turist çekecek bir cazibe merkezi olacağını bildirdi.

Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, şehri kuşbaşı gören, her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Boztepe'nin cazibe merkezi olması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Boztepe'de 48 bin 430 metrekarelik alanda yılın her mevsimi ziyaretçilerin, tüm gün keyifle vakit geçirebilecekleri projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, uygulanacak projeyle Boztepe'nin dünyada adından söz ettirecek bir eğlence ve seyir alanı olacağını söyledi.

Yılmaz, hayata geçirilecek projede, yaklaşık bin kişilik amfitiyatro ve seyir terası ile ziyaretçilerin, Altınordu'nun muhteşem güzelliğini doyasıya yaşayacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Boztepe, seyir terası, macera parkı, bungalov evler, dinopark ve uluslararası paraşüt pisti projesiyle yılın her mevsimi turist çekecek bir cazibe merkezi olacak. Burada düzenlenecek etkinliklerle bölgenin 7 gün 24 saat yaşayan bir alan haline getirmeyi hedefliyoruz. 5 bin 838 metrekarelik alanda ayrıca macera parkı, dinopark, piknik alanı, gazebolar yer alıyor. Macera parkı içerisinde 8 yaşından büyüklere ve yetişkinlere uygun 4 etaptan oluşan zipline parkuru ve 3-14 yaş arası çocuklar için ağ trambolin aktivitesi var. Proje dahilindeki aktivite alanları eğitimli personeli, son teknoloji ile tasarlanmış tesisleri ile bir bütün olarak işletmeye açılacaktır. Daha önceden bölgede bulunan ağaçları tescil ettirmiştik. Kesinlikle mevcut dokuyu bozmadan doğa dostu bir proje olacak."

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Boztepe'ye teleferik ulaşımının yanında, yolla ilgili çalışmaların da devam ettiğini belirterek, mevcut yolun standartlara uygun hale getirilmesi için çalışma başlatıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boztepe Cazibe Merkezi Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement