Bozuk YoldaTekerleği Parçalanan Sürücü, Elinde Jantla Belediyeyi Bastı - Son Dakika
Güncel

Bozuk YoldaTekerleği Parçalanan Sürücü, Elinde Jantla Belediyeyi Bastı

Bozuk YoldaTekerleği Parçalanan Sürücü, Elinde Jantla Belediyeyi Bastı

Zonguldak'ta bozuk yol sebebiyle otomobilinin jantı yamulan ve yolda kalan Cenk Topçu, şikayette bulunmak için kırık jantıyla belediye geldi.

01.10.2015 16:46  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta bozuk yol sebebiyle otomobilinin tekerleği parçalanan bir kişi elinde jantla belediyeye geldi. Şahıs, tepkisini Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e bildirmek isterken güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı.

YAMULAN JANTIYLA BELEDİYE ŞİKAYETE GELDİ

Zonguldak'ta gece saatlerine evine gittiği sırada bozuk yol sebebiyle otomobilinin jantı yamulan ve yolda kalan Cenk Topçu, ertesi gün belediye binasının önünde tepkisini dile getirmek istedi.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ DIŞARIYA ÇIKARDI

Ancak Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabacalı ve güvenlik görevlileri tarafından belediye binasından dışarıya çıkarıldı.

İLK TEPKİSİNİ SOSYAL MEDYADAN GÖSTERDİ

İlk olarak tepkisini sosyal medyada yayınladığı fotoğraf ve yazıyla dile getiren Cenk Topçu, daha sonra otomobilinin kırık jantının parçalarını alarak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e göstermek istedi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ TARAFINDAN KOVULDU

Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda toplantıda olan Muharrem Akdemir'le görüşmek isteyen Topçu içeriye alınmadı. Daha sonra kapıda Akdemir'in dışarıya çıkmasını bekleyen Topçu, Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabacalı tarafından kovuldu.

Olayı görüntüleyen muhabirlerin de çekim yapmasına engel olmaya çalışan Hasbi Kabacalı güvenlik görevlilerine emir vererek muhabiri de binadan dışarı çıkarttırdı.

JANT KAPAĞINI BELEDİYE ÖNÜNE BIRAKARAK GİTTİ

Bir süre belediye binası önünde Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i bekleyen Cenk Topçu, Başkan Akdemir binadan çıkmayınca yanında getirdiği jant kapağını binanın önüne bırakıp gitti.

Daha sonra belediye önüne bırakılan jant kapağı bir belediye çalışanı tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı.

"LASTİĞİMİ GETİREMEDİM SADECE JANTIMI GETİRDİM"

Tepkili sürücü Cenk Topçu, "Dün akşam kırılan jantımı ve patlayan lastiğimi Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e göstermek istedim. Lastiği getiremedim sadece jantımı getirdim. Ancak koruması Hasbi bey beni dışarı çıkardı. Başkanı görmeme izin vermediler" ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI'NA İMALI MESAJ

Cenk Topçu sosyal medyaya paylaştığı yazıda ise "Muharrem hocam teşekkür ederiz gece saat 2.15'te böylesine büyük bir çukura düştüm arabamın jantını yamulttum. Ayrıca bu çukur tam stadın üstünde yeni evinize 100 metre" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozuk YoldaTekerleği Parçalanan Sürücü, Elinde Jantla Belediyeyi Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • helal olsun: Bir millet uyaniyor. Mahkemeye ver belediyeyi emsal teskil etsin. 3 1 Yanıtla
  • Kurtuluş: Onu oraya getiren sizsiniz artı jant değil kapağı olmasin 4 0 Yanıtla
  • veli: adam haklı dağılın. .. 2 0 Yanıtla
  • himmet: adam hakli. zonguldak'i goren bilir. belediye ister akp olsun ister chp senelerdir gerileyen bir sehir ve etraf egosu sismis cahil maganda dolu maalesef. 2 0 Yanıtla
  • Sedat: Mal yolun çifşeritli senin o çukura düşmen için düz çizgide trafik ihlali yaptığın ortada kime masal okuyorsun. Önce kuralları öğren sonra şikayete git 0 2 Yanıtla
  • kobra: Bos haber 0 1 Yanıtla
  • haci abbas: lan bebe 0 1 Yanıtla
  • Eagle: TŞOF bi sorun isterseniz sırf bu yolların pisliginden Rogar kapaklarından dolayi kaç tane maddi hasarlı kaza oluyo. Verin mahkemeye. Tabi kendi arabaları değil Mahvolan bindik leri de devletin arabasi nasıl olsa tüm bakımları da yapılıyor olan garip vatandaşa oluyo. 1 0 Yanıtla
  • akhisar: Belediye baskani hakli 0 1 Yanıtla
  • zero: korkma onlar sizin gibi değil her şeyi devlete mahaal etmezler 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement