Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 5.'inci Sentetik Sahanın Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 5.'inci Sentetik Sahanın Açılışını Yaptı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 5.\'inci Sentetik Sahanın Açılışını Yaptı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediyesi tarafından Zafer İlkokulu bahçesine yapılan 5’nci sentetik çim saha düzenlenen törenle açıldı.

05.03.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediyesi tarafından Zafer İlkokulu bahçesine yapılan 5'nci sentetik çim saha düzenlenen törenle açıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Hüseyin Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın her mahalleye bir spor tesisi yapımıyla iddiasını her ortamda dile getirerek verdiği sözleri yerine getirdiğini söyledi. Bayraktar, Yediler mahallesi öğrenci ve gençliğine kazandırılan sentetik çim saha için Başkan Bakıcı'ya teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ise eğitim alanında yapılan hizmetlerden bahsetti. Gümüş, "Sentetik sahayı buraya yapmak istediğimizde burasının sel yatağı olduğunu söyleyerek sentetik saha yapmamıza karşı çıkılmıştı. Bizler yapılan hizmetlerin daha iyi yapılması konusunda eleştiriye her zaman açığız. Ancak oturduğu yerden eğitimde okullarda çakılı çivisi olmayanların da eleştirilerini kabul etmiyoruz, kimse kusura bakmasın. Şu sahanın buraya yapılması ve giriş kapısının biraz ileriye alınması konusunda ufku dar olanların bizi eleştirmeye hakkı olduğuna inanmıyorum. Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması ve geleceğe hazırlanmaları için çalışıyoruz. Bunun için Ticaret ve Sanayi Odamızın desteği ile bir proje başlattık. Bu konuda bütün zenginlerimizden destek bekliyorum. Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı eğitim anlamında bizim gece gündüz yanımızda yer alıyor. Kendilerine vermiş oldukları desteklerden ve eğitime katmış oldukları katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yediler mahallesinin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Bu mahallenin kendisine verdiği desteği boşa çıkarmayacağını belirten Başkan Bakıcı, "Geçmiş dönemlerde bu sahalar özel okullarda ve insanların ücretli olarak kullanabildikleri faaliyet alanlarıydı. Bizim için önemli olan siz veli ve öğrencilerimiz bu hizmeti ayağınıza getirdik. Bugün 5.'inci sentetik çim sahamızın açılışını bugün burada gerçekleştireceğiz. Her ortamda çocuklarımızın öneminden bahsediyoruz. Onlar için her türlü imkanımızı seferber etmeye hazırız. Yeter ki onlar derslerine çalışsınlar ve başarılı olsunlar. Diğer taraftan mahallemize yapılacak mahalle konağımız ile ilgili yer bulma konusunda çok zaman harcadık. Ancak belediyemize ait büyük bir alan olmadığından kamulaştırma çalışmaları da uzadıkça uzadı. Son olarak anket çalışması yaparak polis karakolumuzun altındaki alana 600 metrekarelik büyük bir mahalle konağı yapma kararı aldık. İnşallah bir kaç ay içerisinde temelini atacağız. Ayrıca Yediler Mahallemize ikinci bir sentetik sahayı da eski ismiyle Sağlık Meslek Lisemiz, şimdiki Zafer Ortaokulu binamızın bahçesine yapacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde sentetik sahanın açılışı yapıldı. Açılışın ardından öğrencilerin sentetik saha içerisinde büyük sevinç yaşadılar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 5.'inci Sentetik Sahanın Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement