Bozüyük Belediyesi Kültür Turları Kapsamında Yaklaşık 3 Bin Kişi Bursa'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Kültür Turları Kapsamında Yaklaşık 3 Bin Kişi Bursa'yı Ziyaret Etti

Bozüyük Belediyesi Kültür Turları Kapsamında Yaklaşık 3 Bin Kişi Bursa\'yı Ziyaret Etti

Bozüyük Belediyesi Kültür Gezileri programı kapsamında bu yıl Bursa’ya düzenlenen Kültür Turları ile yaklaşık 3 bin kişi Bursa’yı ziyaret etti.

26.11.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi Kültür Gezileri programı kapsamında bu yıl Bursa'ya düzenlenen Kültür Turları ile yaklaşık 3 bin kişi Bursa'yı ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın hanımlara yönelik başlattığı bir proje olarak geçtiğimiz yıl Çanakkale'ye yapılan ve bin 600 kişinin katıldığı Kültür Turları bu yıl Bursa ziyaretleri ile devam etti. Tarihi ve kutsal mekanların ziyaret edildiği Bursa turu başladığı ilk günden itibaren hanımların yoğun ilgisiyle karşılanınca tur programına emeklilerde dahil edilmişti. Bu proje kapsamında yaz ve bahar döneminde yaklaşık 3 bin kişi Bursa gezilerine katılarak tarihi ve kutsal mekanları ziyaret etme fırsatını yakaladı. Gezi programı kapsamında Cumalıkızık, Ulu Camii, tarihi Koza Han, Yeşil Camii Türbesi, Botanik Park, Emir Sultan Camii Türbesi, Yıldırım Beyazıt Camii ve Külliyesi, Muradiye Külliyesi, Tophane, Osman Gazi Türbesi ve Orhan Gazi Türbesi ziyaret edildi. Geziye katılanların hiçbir masraf yapmadığı turlarda; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve profesyonel rehberlik hizmeti ücretsiz olarak verildi.

Bozüyük Belediyesi'nin Kültür Turları programına katılarak keyifli bir gün geçiren Bozüyüklüler, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ederek, daha şimdiden önümüzdeki yıl düzenlenecek turların nereye yapılacağını merak etmeye başladı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Kültür Turları Kapsamında Yaklaşık 3 Bin Kişi Bursa'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement