Bozüyük Belediyesi'nin 'İftara Bize Bekleriz" İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi'nin 'İftara Bize Bekleriz" İftar Programı

Bozüyük Belediyesi\'nin \'İftara Bize Bekleriz" İftar Programı

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen“İftara Bize Bekleriz” adlı Mahalle İftarları programının üçüncüsü Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın katılımıyla Yeni Mahalle’de gerçekleştirildi.

05.07.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen"İftara Bize Bekleriz" adlı Mahalle İftarları programının üçüncüsü Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın katılımıyla Yeni Mahalle'de gerçekleştirildi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalle İftarlarının üçüncüsü Yeni Mahalle'de Şeyh Şamil Parkı spor alanında yapıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen İftar programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte katılırken ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve mahalle sakinleri katıldı. İftar programı öncesinde Besmele İlahi Gurubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirilirken dini sohbetlerde yapıldı.

Başkan Bakıcı, iftar sonrasında mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında Ramazan ayının maneviyatının hep birlikte yaşadığında daha güzel olduğunu, bu nedenle de hep birlikte iftar edebilmek için Mahalle İftarları programlarını düzenlediklerini söyledi. Başkan Bakıcı "Biz dedik ki vatandaşımızla birlikte iftar yapalım, sohbet yapalım, onları ziyaret edelim. Muhakkak ki bizlerin eksikleri vardır. İşte bu akşamda 1000 kişilik hesapladığımız yemeğimizde katılım belki de 1500 kişiyi geçmiştir. Ama biz karnımızı doyurmak için değil, bu ramazanın maneviyatını birlikte yaşamak istedik. Çocuklarımız ramazanın ne olduğunu bilsinler. Birlik ve beraberliğin, bütünlüğün, saygı ve sevgi çerçevesinde olduğunu göstermek istiyoruz. Bu sene ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz bu yemeklerde bugün 3.'nü tamamladık. Allah nasip ederse 6 mahallemizde daha iftar yemeklerimiz devam edecek. Ben böyle kıymetli bir ayda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda bu ramazan ayında bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecenizi de şimdiden kutluyorum. Allah bizi daha nice böyle akşamlarda buluşturmayı ve nice kandillere, bayramlara eriştirmeyi nasip etsin. Sevdiklerimizle olmak dileği ile katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Bozüyük'te bu yıl ilk kez Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen Mahalle İftarları yoğun ilgi görüyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi'nin 'İftara Bize Bekleriz' İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement