Bozüyük Cihangazi Şehitleri Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Cihangazi Şehitleri Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bozüyük Cihangazi Şehitleri Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası’ final karşılaşmaları ile sona erdi.

13.08.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 'Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası' final karşılaşmaları ile sona erdi. Büyük bir dostluk ve centilmenlik havası içerisinde gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonu Karatepe takımı oldu.

Karatepe ile Tavşantepe takımları arasında oynanan final karşılaşmasının normal süresi 1-1 sonuçlandı. Penaltı atışları sonrasında 4-3'lük skor ile turnuvanın şampiyonu Karatepe takımı oldu. Turnuva sonrasında Tavşantepe 2.'inci Kurudere ise 3.'üncü olurken turnuvanın en centilmen takımı ise Çurçurçeşme takımı oldu. Final karşılaşmalarının ardından turnuva sonunda dereceye giren takımlara protokol mensupları, şehit aileleri ve dernek yönetiminin katılımlarıyla kupaları ve hediyeleri verildi.

Kupa töreni, anılarına turnuva düzenlenen şehit Astsubay Fikret Son ve şehit onbaşı Mahmut Ekinay ve tüm şehitlerimiz için dua yapılması ile başladı. Ardından en centilmen takım ve dereceye giren takımlara protokol mensuplarınca kupaları ve ödülleri verildi. Şehit Astsubay Fikret Son ve şehit onbaşı Mahmut Ekinay'ın babalarına da günün anısına plaket ve hediyeler verildi.

Dernek Başkanı Hüsnü Hüner, dernek olarak hem birlik beraberliğimizi pekiştirmek hem de köyün şehitlerinin isimlerini yaşatarak bu turnuva ile bir kez daha saygıyla anmak için düzenlediğini belirterek, "Turnuvamız güzel bir final ile sona erdi. Turnuva boyunca centilmen bir şekilde mücadele eden takımlarımızı yürekten kutluyorum. Cihangazi halkımızın bu turnuvaya vermiş oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Başta köyümüz şehitlerinden şehit Astsubay Fikret Son ve şehit onbaşı Mahmut Ekinay ve tüm şehitlerimizi saygıyla andık. Genç nesillerimize güzel bir örnek teşkil etmeye çalıştık. Turnuvaya verilecek her türlü desteği Cihangazispor Kulübümüz ve şehit yakınlarımıza aktaracağız. Ben tekrar şahsım ve yönetim kurulum adına başta turnuvaya katılan takımlara ve futbolseverlere şimdiden teşekkür ediyorum. Turnuva boyunca bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza da şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Turnuva kupa töreninin ardından fotoğraf çekinilmesi ile sona erdi. Törene, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Yunus Emre Demirpehlivan, TSO Başkanı Buğra Levent, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Dernek Başkanı Hüsnü Hüner ve yönetim kurulu üyeleri, Cihangazili esnaflar, şehit aileleri ve Cihangazi köyü sakinleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Cihangazi Şehitleri Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika


Advertisement