Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Bozdoğan'dan Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Bozdoğan'dan Veda Ziyaretleri

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Bozdoğan\'dan Veda Ziyaretleri

HSYK yaz kararnamesi ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı vekilliği görevine atanan Bilecik’in Bozüyük ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, veda ziyaretlerine başladı.

18.06.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HSYK yaz kararnamesi ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı vekilliği görevine atanan Bilecik'in Bozüyük ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, veda ziyaretlerine başladı.

Bozdoğan, veda ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç'u ziyaret etti. İlk olarak İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve ekibiyle vedalaşan Bozdoğan, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Karşılıklı sohbetin ardından Emniyet Müdürü Hakkı Güner de Bozdoğan'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi. Daha sonra Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç'u ziyaret eden Tuncay Bozdoğan, bir süre sohbet ettikten sonra vedalaşarak ayrıldı. Garnizon Komutanı Alper Koç, Bozdoğan'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek yollarının açık olmasını temenni etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Bozdoğan'dan Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement