Bozüyük'e Yeni Kapalı Pazar Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'e Yeni Kapalı Pazar Yapılıyor

Bozüyük\'e Yeni Kapalı Pazar Yapılıyor

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 2014 yılının son günü 31 Aralık tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle çöken kapalı pazar yeri için harekete geçti.

11.07.2016 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 2014 yılının son günü 31 Aralık tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle çöken kapalı pazar yeri için harekete geçti. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin projesinin tamamlandığı önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılacağı belirtildi.

14 bin 250 metrekare kapalı alan üzerine yapılacak olan kapalı pazarın 2017 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. 30 adet dükkan bulunacak olan yeni kapalı pazarda sebze ve meyve pazarı ile tuhafiye pazarı alanları yer alacak. Ayrıca erkek ve bayan mescit, zabıta odası ve tuvaletler de bulunacak. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yoğun kış şartları nedeniyle talihsiz bir şekilde çöken kapalı pazarın yerine ilçenin kış şartlarına uygun modern bir kapalı pazar yapmaya kararlı olduklarını söyledi. Bozüyük halkının her zaman en iyisini hak ettiğini belirten Başkan Bakıcı, "Yapmayı düşündüğümüz yeni kapalı pazarın projesini tamamladık. İnşallah önümüzdeki günlerde vakit kaybetmeden ihalesini yapacağız. Kapalı pazar her mevsim ilçemiz halkına hava koşullarından etkilenmeksizin hizmet verecek. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapabilecekleri yeni kapalı pazarımızı halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız yüksek maliyeti nedeniyle kapalı pazarın yapılması diğer hizmetleri aksatır mı diye hiç düşünmesinler. Hem kapalı pazarımızı yapacağız hem de diğer hizmetlerimizi aksatmadan yerine getireceğiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'e Yeni Kapalı Pazar Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement