Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Çelik'in Berlin Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Çelik'in Berlin Ziyareti

Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Çelik\'in Berlin Ziyareti

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği’nin Başkanı İsmail Çelik, Berlin ziyaretinde çeşitli temaslarda bulunuyor.

14.07.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği'nin Başkanı İsmail Çelik, Berlin ziyaretinde çeşitli temaslarda bulunuyor.

Bu çerçevede Hamburg Engelliler Dayanışma Gönüllüler Platformu Başkanı Ali Akdemir, İsmail Çelik'i ziyaret ederek, karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulundular. Yapılan, görüşmede Ali Akdemir, yaptıkları çalışmaları Başkan Çelik'e aktararak, Bilecik/Bozüyük Engelliler Derneğinin yaptığı olumlu çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Akdemir, engellilerinin sosyal hayata uyumu noktasında, Bozüyük derneğinin yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı başkan İsmail Çelik'i takdir ettiklerini belirtti. Son derece yararlı geçen görüşmede, ayrıca ileriye dönük olarak ortaklaşa çalışmalar yapabilecekleri noktasında ortak görüş birliği sağlandı. Başkan İsmail Çelik, Bilecik ve Bozüyük Belediyelerinin, tanıtım, kültür, hediye, plaketlerini Ali Akdemir'e takdim ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca Berlin ziyaretinin hem dernek hem de kendisi adına çok yararlı olduğunu ve burada elde ettiği izlenim ve kazanımların kendilerine büyük katkılar sağlayacağını söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Çelik'in Berlin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement