Bozüyük Engelliler Derneği Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Engelliler Derneği Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi

Bozüyük Engelliler Derneği Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği üyeleri ’Sosyal Hayata Engel Yok’ projesi kapsamında Bozüyük Açık Ceza İnfaz Kurumu Zeki Bayrak Sosyal Tesislerini ziyaret ederek yemek yediler.

06.03.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği üyeleri 'Sosyal Hayata Engel Yok' projesi kapsamında Bozüyük Açık Ceza İnfaz Kurumu Zeki Bayrak Sosyal Tesislerini ziyaret ederek yemek yediler.

Dernek Başkanı İsmail Çelik, yoğun kış şartlarında pek fazla evden dışarı çıkma fırsatı bulamayan dernek üyeleri ile bir araya gelme fırsatı bulduklarını söyledi. Başkan Çelik, "Dernek olarak Bozüyük Belediyemizin katkıları ile dezavantajlı gruplarımızın sosyal hayata entegrasyonlarını hızlandırmak amacıyla "Sosyal hayata engel yok" projemizi fırsat buldukça hayata geçirmeye çalışıyoruz. Proje çerçevesinde Bozüyük Açık Ceza İnfaz Kurumu Zeki Bayrak Sosyal Tesislerini ziyaret ederek üyelerimiz ve aileleri ile birlikte yemek yedik. Engelli bireylerimiz burada yoğun geçen kış şartlarının ardından stres atma fırsatı buldular. Psikolojik olarak motivasyon sağladık. Projeye destek veren Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya çok teşekkür ediyoruz. Bizim dernek olarak bu anlamda toplumumuzun her kesimine ihtiyacımız var. Dernek olarak belediyemizin desteği ile bu tip etkinliklerimize devam etmeyi amaçlıyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Engelliler Derneği Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement