Bozüyük Halkı 'Milli İrade' Nöbetine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Halkı 'Milli İrade' Nöbetine Devam Ediyor

Bozüyük Halkı \'Milli İrade\' Nöbetine Devam Ediyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde vatandaşlar Cuma gecesi hayata geçirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı meydanlardaki nöbetine devam etti.

17.07.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde vatandaşlar Cuma gecesi hayata geçirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı meydanlardaki nöbetine devam etti.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından bir konuşma yapıldı. Başkan Bakıcı konuşmasında, Birlik beraberliğin en üst düzeyde olması gereken günleri yaşadığımızı belirtti.

Birlik ve beraberlik içinde olunduğunda Türk milletini kimsenin durduramayacağını belirten Başkan Bakıcı, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Kışkırtmalara karşı sükünetle davranalım ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütününü aynı kefeye koymamamız gerekiyor. Mesela Bozüyük'teki Garnizon komutanımızla dün akşamdan bu yana görüşüyorum. Kendisi görevinin başında olduğunu hiçbir yerden talimat almadığını ve alsa da böyle bir oyunun içinde yer almayacağını defalarca dile getirdi. Gece ülkemizin her köşesinde olduğu gibi ilçemiz genelindeki camilerimizden de verilen sela nedeniyle birçok söylemde bulunuldu. Selanın ne olduğunu ne zaman verildiğini dahi bilmeyenler tarafından haksız eleştiriler yapıldı. Selanın anlamını dahi bilmeyenler sadece Cuma günleri ve mübarek gün ve gecelerde değil milletin birlik ve beraberliğinin sıkıntıya düştüğü zamanlarda da verildiğini bilsinler. Selanın ayrıca birlik çağrısı olduğunu öğrensinler. Bizler burada hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Bozüyük'te halen daha Feto'nun arkasından giden birkaç topluluk var. İlk göreve geldiğim zaman kendilerini uyarmıştım. Ama artık bu saatten sonra bunların yaptıkları bu işlerin onların başlarına yıkılacaktır. Bizler tüm kolluk kuvvetlerimizle görevimizin başındayız. Bu akşam yine burada alanımızı hınca hınç doldurduk. En güzel şekilde milli iradeye, vatanımıza, bayrağımıza sahip çıktık."

Başkan Bakıcı'nın konuşmasının ardından tekbirler eşliğinde hep bir ağızdan dualar edildi. Devamında İsmet İnönü Caddesi üzerinde yürüyüşe geçildi. Bozüyüklü vatandaşların sokak nöbeti gece geç saatlere kadar devam etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Halkı 'Milli İrade' Nöbetine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement