Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi Tübitak Bilim Fuarı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi Tübitak Bilim Fuarı Düzenledi

Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi Tübitak Bilim Fuarı Düzenledi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Kumral Abdal Anadolu Lisesi, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programları kapsamında bilim fuarı düzenledi.

13.05.2015 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Kumral Abdal Anadolu Lisesi, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programları kapsamında bilim fuarı düzenledi.

Fuarla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Ali Bilgin "Bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelecekteki yaşamlarına ve proje tabanlı eğitime vereceği katkıların büyük olduğunu belirtti. Bilgin, "Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen eğitimde işbirliği protokolü kapsamında bilim kültürünün gelişmesine yönelik olan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programından yararlanmış olan Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi; İngilizce, (3 Proje) Fizik, (10 proje) Kimya, (3 proje) Biyoloji, (6 proje) Coğrafya, (1 proje) Öğretmenlik Meslek Bilgisi, (1 proje) Tarih, (2 proje) Bilgisayar, (1 proje) Psikoloji, (3 proje) Matematik, (10 proje) Almanca, (2 proje) Müzik, (1 proje) ve Türk Edebiyatı (3 proje) olmak üzere 13 branşta toplam 45 proje hazırlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Büyük ilgi gören Kumral Abdal Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz" dedi.

Fuar açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürleri Sahil Aybaş, Ufuk Arslan ve okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda belirledikleri alanlarda araştırmalar yaparak hazırladıkları projeler okulun spor salonunda 12-14 Mayıs 2015 tarihleri 09: 00 ve 16: 00 saatleri arasında tüm ziyaretçilere açık kalacak. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi Tübitak Bilim Fuarı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement