Bozüyük Okul Takımları Bocce'de Türkiye Şampiyonasına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Okul Takımları Bocce'de Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Bozüyük Okul Takımları Bocce\'de Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, okul takımları Bocce sporcuları 4 ayrı ile 6 farklı kategoride düzenlenen grup şampiyonasında büyük başarı elde etti.

27.03.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, okul takımları Bocce sporcuları 4 ayrı ile 6 farklı kategoride düzenlenen grup şampiyonasında büyük başarı elde etti. Altı kategoride yarışmalara katılan Bocce sporcuları üç kategoride gruplarından 1'inci sırada çıkarken, bir kategoride ise en iyi grup 2'nci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak etti.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile organize edilen 2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri arasında yer alan okul sporları Bocce Gruplar Şampiyonası'na Bozüyük okul takımları da katıldı. Gruplar Şampiyonası, minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kız, erkek ayrı olmak üzere toplam 6 ayrı kategoride ve 4 ayrı ilde düzenlendi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Bocce antrenörü İsmail Torunlar, "İddialı katıldığımız grup elemelerinden madalya ile döneceğimizi önceden belirtmiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik. Manisa'da Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu yıldız erkeklerde 1'inci İç Köy Orta Okulu küçük kızlarda 1'inci Kumral Abdal Anadolu Lisesi genç kızlarda 2'nci olurken Ankara'da ise Yavuz Sultan Selim Orta Okulu küçük erkeklerde 1'inci sırada gruptan çıktılar. Takımlarımız 1 ay sonra Mersin'de Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele verecekler. İnşallah oradan da madalya ile dönüp Bozüyük'ü boccede daha da yukarılara taşımak ve diğer okullarımızı da bocceye kazandırmak için tüm gücümüz ile çalışacağız. Emeği geçen tüm okul idarecilerine ve öğretmenlerine, velilere gönülden tekrar teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Okul Takımları Bocce'de Türkiye Şampiyonasına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement