Bozüyük Pazaryerililer Derneğinden Engelliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Pazaryerililer Derneğinden Engelliler Derneğine Ziyaret

Bozüyük Pazaryerililer Derneğinden Engelliler Derneğine Ziyaret

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğinin yönetici ve üyeleri Bozüyük Engelliler Derneğini ziyaret etti.

23.03.2015 13:00  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği'nin yönetici ve üyeleri Bozüyük Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, Pazaryerililer Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Çelik "Bozüyük Pazaryerililer Derneğinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Biz Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerini ve dernek üyelerini çok seviyoruz. Derneğimiz olarak Pazaryerililer Derneği ile ortak projeler yapmak istiyoruz" dedi.

Pazaryerililer Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu ise yaptığı açıklamada: "Engelliler Derneğini sadece engelliler gününde değil her zaman ziyaret etmeyi uygun görüyoruz. Engelliler derneğimizle birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel projelere imza atacağız. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını ön planda tutarak desteğimiz devam edecek" dedi.

Bozüyük Kent Konseyi Başkanı ve Pazaryerililer Derneği üyesi Muzaffer Tekelioğlu da yaptığı konuşmada "İki dernek arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin tüm derneklere örnek olmasını diliyorum. Hoşgörü ve sevginin olduğu yerde kin ve nefret olmaz. Kent Konseyi olarak bizimle işbirliği içinde olan derneklerle Bozüyük'ümüzün gelişmesi için çalışacağız" dedi.

Ziyarette diş hekimi Emel Tunç ve Sınav Lisesi Müdürü Ömer Boğaz da hazır bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Pazaryerililer Derneğinden Engelliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement