Bozüyük Polisi Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Broşür Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Polisi Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Broşür Dağıttı

Bozüyük Polisi Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Broşür Dağıttı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçede son günlerde artış gösteren dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi amacıyla özellikle bankaların bulunduğu bölgelerde vatandaşlar bilgilendirilerek broşür dağıtıldı.

20.08.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçede son günlerde artış gösteren dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi amacıyla özellikle bankaların bulunduğu bölgelerde vatandaşlar bilgilendirilerek broşür dağıtıldı.

Dağıtılan bilgilendirme broşüründe "Hiçbir kamu görevlisi suçun aydınlatılması için banka ya da ATM'den üçüncü şahıslara havale yapılmasını istemez. Sizi bir suçtan kurtarmak istediğini söyleyen şahısların para havale veya kontör para taleplerini dikkate almayınız. Bu talepler sizin iyi niyetinizi suiistimal etmek isteyen dolandırıcıların yöntemleridir. Bu tip taleplerle karşılaşıldığında herhangi bir havale veya gönderim yapmadan 155 polis imdat numarasını arayınız. ya da en yakın polis merkezine başvurunuz" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca bir diğer dolandırıcılık alanı olan bilişim ve iletişim dolandırıcılığı konusunda da broşür dağıtılarak bilgilendirmeler yapıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Polisi Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Broşür Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement