Bozüyük'ün Sorunları TOBB Şurasına Sunulacak - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'ün Sorunları TOBB Şurasına Sunulacak

Bozüyük\'ün Sorunları TOBB Şurasına Sunulacak

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Bozüyük'ün sorunlarını, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Şurasında sunacaklarını bildirdi.

06.08.2014 10:18  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Buğra Levent, Bozüyük'ün sorunlarını, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Şurası'nda sunacaklarını bildirdi.

Levent, yaptığı açıklamada, TOBB tarafından, bölgedeki ticaret ve sanayinin önündeki engellerin kaldırılması adına sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin belirlenmesinin istendiğini kaydetti.

Konuyla ilgili milletvekilleri, kaymakamlık, belediye, oda yöneticileri ve üyelerden acil çözüm bekleyen 5 sorun ve çözüm önerisinin tespiti konusunda istişare yapıldığını bildiren Levent, şunları kaydetti:

"Hazırlanan raporda OSB, demiryolu ve liman bağlantılı düşünülen Bozüyük Lojistik Köy projesinin tamamlanması, Bozüyük- Yenişehir arası ulaşımın hızlandırılması, Bilecik Üniversitesi'ne bağlı olarak planlanan Bozüyük Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun inşaatının tamamlanması ve açılması, yeni yatırımların gelmesinde durgunluk yaşanması ve perakende sektörünün yok olması problemlerini TOBB Sanayi ve Ticaret Şurası'nda sunacağız." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'ün Sorunları TOBB Şurasına Sunulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement