Bozüyük'te 50 Ton Atık Kâğıt Eğitime Kazandırıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te 50 Ton Atık Kâğıt Eğitime Kazandırıldı

Bozüyük\'te 50 Ton Atık Kâğıt Eğitime Kazandırıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün "Atık Kâğıt ve Kitapların Ekonomiye Geri Kazandırılması" projesi tamamlanarak 52 ton 475 kilo atık kağıt toplanarak ilçe ekonomisine katkı sağlandı.

02.07.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Atık Kağıt ve Kitapların Ekonomiye Geri Kazandırılması" projesi tamamlanarak 52 ton 475 kilo atık kağıt toplanarak ilçe ekonomisine katkı sağlandı.

Proje kapsamında önce yürütme kurulu oluşturularak okul ve kurumlarda Bakanlık tarafından öğrencilere ücretsiz dağıtılan ve yıl boyunca kullanılan kitapların okullara iadesi yapıldı. Öğrenciler bu anlamda büyük duyarlılık göstererek evlerindeki atık kağıt kitapları okullara teslim ettiler. Yine proje kapsamında Bozüyük Belediyesi ilan vererek vatandaşlardan evlerinde bulunan atık kağıt ve kitapların evlerine en yakın okula teslim edilmesi duyuruldu. Bu anlamda vatandaşlarda projeye büyük destek verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Dodurga beldesi ve köy okulları dahil bütün okul ve kurumlarımızın projeye destek verdiğini, bu sayede 52 ton 475 kilo atık kağıt toplayarak ilçe ekonomisine katkı sağlandığını söyledi. Gümüş, "Projenin yürütülmesinde emeği geçen başta okul idarecilerimiz olmak üzere, öğrenci ve velilerimize, hizmetlilerimize, şoförlerimize teşekkür ediyorum. Yine bize taşıma hizmeti veren Bozüyük Belediye Başkanı Sayın Fatih Bakıcı'ya ve Dodurga Belediye Başkanı Sayın Selim Tuna'ya teşekkür ediyorum. Bu projemiz artık süresiz devam edecektir. Bütün okul ve kurumlarımız kağıt depolama merkezidir. Unutulmamalıdır ki her geri dönüşüm sadece ekonomiye katkı değil, kesilmeyen ağaç ve daha yeşil bir doğadır" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te 50 Ton Atık Kâğıt Eğitime Kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement