Bozüyük'te Ak Kadınlardan Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Ak Kadınlardan Anneler Günü Kutlaması

Bozüyük\'te Ak Kadınlardan Anneler Günü Kutlaması

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı.

10.05.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı.

Bozüyük Belediyesi Yediler Mahalle Konağı'nda yapılan etkinliğe, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın yanı sıra eşi Emine Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülcan Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Kadir Ünal ve çok sayıda partili katıldı.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "Öncelikle salonda bulunan bu etkinlik için emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlerin bugünlere gelmesinde hiçbir karşılık beklemeden sevgi, şefkat ve merhametle bizi adeta kuşatan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli bir varlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Her şeyin en güzeline layık olan annelerimize vereceğimiz belki de en büyük hediye, ona sevgiyle sarılmak, onun hayır duasını ve gönlünü alarak ellerini öpmektir. Anneler Günü nedeniyle tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Kadın Kolları tarafından belirlenen bir anneye yılın annesi ödülü verildi. Engelli oğluna bakan Emine Hanım'a hediyesi Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından takdim edildi. Bu sırada her zaman her türlü ihtiyaçlarında Emine Hanım'ın ve ailesinin yanında olacağını belirten Belediye Başkanı Bakıcı, Emine Hanım'a bir anne olarak yaptıklarının hakkının asla ödenemeyeceğini söyledi. Salondan ayrılmadan önce gerçekleştirilen etkinliğe katılan tüm kadınlara teşekkür eden Başkan Bakıcı, AK Parti'nin sadece seçim zamanlarında değil her zaman vatandaşlarının yanında olan bir parti olduğunu belirterek, bu manzaradan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bir arada bulundukları için gelen tüm misafirlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kadın Kolları üyeleri ve katılımcılar arasında Anneler Günü nedeniyle çeşitli anne-kız oyunları ve yarışmaları yapıldı. Oyunlar ve müzik ile eğlenen anneler unutulmaz bir akşam geçirdi. Yarışmalara katılan annelere ödüllerini ise Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın eşi Emine Bakıcı takdim etti. Oyunlar, yarışmalar ve eğlencelerle kadınlar doyasıya eğlendi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Ak Kadınlardan Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement