Bozüyük'te Bos-der'in Arapaşı Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Bos-der'in Arapaşı Etkinliği

Bozüyük\'te Bos-der\'in Arapaşı Etkinliği

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri, Sivrihisarlılar Derneği’nin (BOS-DER) düzenlemiş olduğu Arapaşı etkinliğinde bir araya geldi.

12.03.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri, Sivrihisarlılar Derneği'nin (BOS-DER) düzenlemiş olduğu Arapaşı etkinliğinde bir araya geldi.

Program öncesinde Dernek Başkanı Suat Erbay, misafirlere hitaben hoşgeldiniz konuşması yaparak bir arada olmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Erbay konuşmasında, "Sivrihisar'a özgü kış yiyeceklerimizden olan Arabaşı etkinliğimize teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Dernek olarak kente ve vatandaşlara karşı sorumluluklarımız bulunuyor. Sivrihisar'ımıza özgü bu ve buna benzer etkinliklerle şehrin kültürüne ve sosyal hayatına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Ayrıca dernek üyelerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliğin artmasını sağlıyoruz. Bu akşam da ilçemizde faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşlarımızı ağırladık. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, afiyet olsun diyorum" dedi.

Sonrasında hep beraber yöreye has tadıyla meşhur Arapaşı ziyafetine geçildi. Karşılıklı sohbetin ardından hatıra fotoğraflarının çekinilmesi ile etkinlik sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Bos-der'in Arapaşı Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement