Bozüyük'te Boyacı Timleri Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Boyacı Timleri Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor

Bozüyük\'te Boyacı Timleri Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullardaki profesyonel boyacı olan kadrolu hizmetlilerinden kaymakamlık ’olur’u ile oluşturduğu boyacı timi okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıyor.

15.07.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullardaki profesyonel boyacı olan kadrolu hizmetlilerinden kaymakamlık 'olur'u ile oluşturduğu boyacı timi okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıyor.

Okullarda hizmetli olarak çalışan Ramazan ve Hüseyin Bilgin ile Dedebey Atmaca, kaymakamlık 'olur'u ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine alındı. Profesyonel boya ve badanacı olan bu hizmetlilerle ilçe genelindeki bütün okulların boya ve badana işleri daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde yapılmaya başladı. 2014 yılı Kasım ayında oluşturulan boyacı timi ilk olarak Dodurga İlk ve Ortaokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Zafer İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Atatürk İlk/Ortaokulu, Metristepe İlk/Ortaokulu ve en son İçköy İlkokulu tamamen boyandı. Bekir Aral İlkokulu, 100.'üncü Yıl Ortaokulu Ertuğrulgazi İlk/Ortaokulu'da yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilecek.

Yapılan bu uygulama ile ekonomik olarak ciddi anlamda kamu kaynağının etkin ve verimli olarak kullanıldığı belirtildi. Geçtiğimiz yıl ki eğitim öğretim yılı başında da yine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü imkanları ile Saffet Şeker İlk ve Ortaokulu, Albay İbrahim Çolak İlk ve Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen boya ile boyanmıştı. Oluşturulan bu ekip tarafından sırayla tüm okullardaki boya ve badana çalışmalarının devam edeceği belirtildi. Böylece Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel idaresinden onarım talepleri içinde okulların iç boya işçiliğinin olmayacağı kaydedildi. Yine bu hizmetlerde okullara boya desteği veren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür edildi. Eylül ayında okulların pırıl pırıl eğitim öğretime başlayacak durumda olacakları kaydedildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Boyacı Timleri Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement