Bozüyük'te Çirkin Saldırı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Çirkin Saldırı

Bozüyük\'te Çirkin Saldırı

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan Yediler Mahallesi 593. Sokak Parkı’ndaki oturma grubu, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

07.10.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan Yediler Mahallesi 593. Sokak Parkı'ndaki oturma grubu, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

Belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan parkların ilkbahar aylarından itibaren bakım ve onarımları yapılarak tüm eksikleri giderilmiş ve vatandaşların kullanımına sunulmuştu. Yaz dönemi boyunca mahalle sakinlerinin kullandığı, çocukların neşe içerisinde oynadığı, ebeveynlerin oturup dinlendiği ve bir birileriyle sohbet ettiği park alanındaki oturma grubu tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. Ortak kullanım alanlarına yönelik yapılan bu saldırıyı üzüntü ile karşılayan mahalle sakinleri, böyle çirkin bir davranışa anlam veremediklerini belirttiler. Bozüyük'te yaşayan ve yapılan her hizmetten faydalanan vatandaşlar olarak ilçeye yapılan tüm yatırımlara sahip çıkılması gerektiğini belirten mahalle sakinleri "yapılan her yatırım bizim için, yavrularımız için yapılıyor. Lütfen bizim için yapılanların kıymetini bilelim" dediler.

Vatandaşlardan, parklara zarar verenleri gördüklerinde belediyeye ya da emniyete bilgi vermelerini isteyen yetkililer ise, herkesin bu konuda daha duyarlı olmalarını istediler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Çirkin Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement