Bozüyük'te Çocuklar Futbolu Yemyeşil Sahalarda Öğreniyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Çocuklar Futbolu Yemyeşil Sahalarda Öğreniyor

Bozüyük\'te Çocuklar Futbolu Yemyeşil Sahalarda Öğreniyor

Bozüyük’te çeşitli branşlarda ve ücretsiz olarak düzenlenen yaz spor okulu bünyesindeki futbol etkinliği yoğun ilgi görüyor.

24.08.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük'te çeşitli branşlarda ve ücretsiz olarak düzenlenen yaz spor okulu bünyesindeki futbol etkinliği yoğun ilgi görüyor.

Bozüyük Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği yaz spor etkinlikleri öğrencilerin sportif faaliyetlere katılarak sağlıklı gelişmelerine zemin hazırlamak ve ilgi duydukları bir spor dalında uzmanlarından eğitim almalarını sağlamak amacıyla düzenleniyor. Bozüyük ilçe stadyumunda yapılan futbol etkinliğine katılan öğrenciler hem eğleniyor hem de yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyor. Futbol etkinliklerine katılan ve diğer kulüplerde (Vitraspor, Güneşspor, Yeşilyurt, Halk Eğitim Spor Kulübü ve 4 Eylül Spor Kulübü) spor yapan çocukların, gençlerin çalışmalarını çok daha rahat ve konforlu bir ortamda yapabilmeleri için sahaların bakımı düzenli olarak yapılıyor. Yaz aylarının sonlarına geldiğimiz şu günlerde bile yemyeşil olan ilçe stadı ve yanındaki çim sahada periyodik olarak yapılan sulama, biçme ve silindir çekimi gibi bakım çalışmaları ile antrenmanların sorunsuz bir şekilde yapılması sağlanıyor.

Ayrıca Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın spora ve sporcuya destek çalışmaları kapsamında büyük önem verdiği spor alanlarının iyileştirilmesi ve bakımları ile ilgili olarak yapılan son çalışmalarda Evrenler Parkı'nın eskiyen basketbol potaları da değiştirilerek yenilendi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Çocuklar Futbolu Yemyeşil Sahalarda Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement