Bozüyük'te Darbe Girişimine Tepkiler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Darbe Girişimine Tepkiler Sürüyor

Bozüyük\'te Darbe Girişimine Tepkiler Sürüyor

Bem Bir-Sen Bozüyük İlçe Temsilciliği tarafından Bozüyük Belediyesi önünde sendika üyelerinin katılımıyla yaşanan darbe girişimine tepki gösterildi.

20.07.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bem Bir-Sen Bozüyük İlçe Temsilciliği tarafından Bozüyük Belediyesi önünde sendika üyelerinin katılımıyla yaşanan darbe girişimine tepki gösterildi.

Bem Bir-Sen İl Başkanı Güray Karamankaya ve yönetim kurulu üyeleri de düzenlenen basın açıklamasında hazır bulundular. Bem Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ali Kirlik, bu kalleş kalkışmanın, ordu içinde yapılanmış FETÖ/PDY mensubu teröristler tarafından sahneye konulduğuna dikkat çekti. Kirlik, "Her darbe girişiminde olduğu gibi, tarih tekerrür etmiştir. Kahraman ordumuza sızmış bu kalleş, sinsi ve terörist yapılanmanın sırtını bir üst akıla dayadığı anlaşılmıştır. Bu kalleş darbeyi; memurlar işçiler, anneler, babalar, çocuklar olarak nefretle lanetliyoruz. Milletin malı olan silahlar, düşmana kaşı kullanılması gerekirken, devletimize ve milletimize karşı kullanılmış, katliamlar yapılmış, yönetime cebren el konulmaya çalışılmıştır. Bütün fikri, yaşayış ve yaklaşım farklılıklarını bir tarafa bırakarak bu istiklal mücadelesinde yerini alan ve başrol oynayan basınımızın güzide mensuplarına; bu darbeye karşı milletimiz ve sokakları işaret eden Cumhurbaşkanımıza, soğukkanlılığını hiç kaybetmeden, süreci en olgun biçimde ve cesurca yürüten Başbakanımıza, siyaset üstü bir tavır geliştiren, ülkemizi bir ve tek-vücut haline getiren siyasi parti liderlerimize ve hepsinin üstünde kendi inisiyatifi ile sokaklara dökülen, yolları tutan, tankları durduran Büyük Türkiye milletine, Kabe'de, Balkanlarda, Kafkaslar'da, Filistin'de, Arakan'da, Afrika'da Türkiye için ümmet bilini ile dua eden kardeşlerimize teşekkürü borç biliriz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Kahraman gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Destanları yazılacak, her biri tanınacak, kahramanlıkları bilinecek, bu milletin kaderindeki yerleri ve fedakarlıkları anılacak ve hepsi aramızda yaşamaya devam edecektir. Bem-Bir-Sen olarak insan haysiyet, onur ve şerefine; milletin kaderine ve iradesine yönelmiş her darbe, terör ve kalkışmayı tanımadığımızı, lanetlediğimizi ilan eder ve sürecin her anlamda takipçisi olacağımızı, istiklalimiz, namusumuz, şerefimiz için meydanlarda, milli irade nöbetinde kalacağımızı beyan ederiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Darbe Girişimine Tepkiler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement