Bozüyük'te de Tatil Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te de Tatil Zili Çaldı

Bozüyük\'te de Tatil Zili Çaldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 13 bin 814 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

17.06.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 13 bin 814 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Karne töreni Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'nda yapıldı.

Programda ilk olarak konuşan Okul Müdürü Mustafa Tetik, tüm öğrencilere iyi tatiller dilerken mezun olan öğrencilere de başarılar diledi. Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ise, başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını söyledi. Çelik, "Büyük bir coşku ve heyecanla başladığımız 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemini sorunsuz bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. İlçemizde ana sınıflarımızda eğitim gören bin 245, ilkokullarımızda 4 bin 184, ortaokullarımızda 4 bin 120 ve liselerimizde ise 4 bin 265 öğrenci ile toplamda 13 bin 814 öğrencimiz bir üst sınıfa geçmenin veya mezun olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktadırlar. Karne günleri, öğrencisi olan her evde büyük heyecanların yaşandığı özel günlerdir. Okulların açıldığı ilk günden itibaren yoğun bir tempoda çalışan öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını alacağı gün olarak karne günü, bir eğitimci olarak beni de heyecanlandırmaktadır. Kıymetli meslektaşlarım, öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için gösterdiğiniz emeğiniz ve çabanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel mesleğin neferleri olarak sizler de yoğun geçen bir dönemin ardından dinlenmeyi hak ettiğinizi düşünüyorum. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde geçireceğiniz bir yaz tatili diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından halk oyunları ve dans gösterileri sahnelendi. Devamında puan ortalamasına göre ilk 3 sırayı alan öğrencilere protokol mensuplarınca belgeleri verildi. Son olarak protokol mensupları tarafından sınıflarda öğrencilere karnelerin dağıtılmasıyla karne töreni sona erdi.

Programa Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te de Tatil Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement