Bozüyük'te Halk Sağlığı Uygulamaları Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Halk Sağlığı Uygulamaları Değerlendirildi

Bozüyük\'te Halk Sağlığı Uygulamaları Değerlendirildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Bilecik-Kütahya Halk Sağlığı Uygulamalarını Değerlendirme ve İstişare Toplantısı yapıldı.

14.09.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Bilecik- Kütahya Halk Sağlığı Uygulamalarını Değerlendirme ve İstişare Toplantısı yapıldı.

Bir otelde yapılan toplantıda, Bilecik ve Kütahya ilinde halk sağlığı hizmetlerine yönelik uygulamaları yerinde görmek, her iki ilin yapmış olduğu faaliyetleri bölgesel olarak izlemek, değerlendirmek, istişare etmek ve verilen hizmetleri geliştirmek amacıyla sağlık yetkilileri bir araya geldi. Toplantıya, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Halk Sağlığı Kurumu Başkan Vekili Prof. Dr. İrfan Şencan, kurum merkez ve taşra teşkilatı yöneticileri katıldı.

İller hakkında bilgilerin verilmesi, müdürlükler ve bağlı kurumlar ile birimlerde verilen halk sağlığına yönelik bulaşıcı hastalıklar, çevre ve çalışan sağlığı, bulaşıcı olmayan hastalıklar, hayata geçirilen iyi uygulamalar ve programlar, verilen eğitimler, yapılan denetimler, oluşturulan komisyonlar, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüştü. Bilecik Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı ve Kütahya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Kütahya Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. A.Emrah Çamköy barkovizyon ile sunum yaptı. Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sunulan birinci basamak ve koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında değerlendirmeler yapıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Halk Sağlığı Uygulamaları Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement