Bozüyük'te Haşere Mücadelesinde İlaçlama Filosu Güçlendirildi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Haşere Mücadelesinde İlaçlama Filosu Güçlendirildi

Bozüyük\'te Haşere Mücadelesinde İlaçlama Filosu Güçlendirildi

Bozüyük Belediyesi tarafından yıl boyunca çeşitli şekillerde devam eden haşere ile mücadeleden daha verimli bir sonuç almak amacıyla araç filosuna bir yenisi daha eklendi.

23.06.2016 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi tarafından yıl boyunca çeşitli şekillerde devam eden haşere ile mücadeleden daha verimli bir sonuç almak amacıyla araç filosuna bir yenisi daha eklendi.

Bozüyük Belediyesi ilaçlama ekiplerine kazandırılan ULV ilaç makinesi, teknik ekipmanları ile çalışmaya hazır hale getirildi. Araç hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru; "Bozüyük'te özellikle yaz aylarında vatandaşları büyük oranda rahatsız eden sivri sinek ve larvalara müdahale etmek ve daha etkili sonuçlar almak için bu şekilde bir güçlendirmeye gittik, Belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Aracın, 4 başlıklı ve 50 litre ULV ilaç tankına sahip aynı zamanda termal ilaç yapabilen ve 10 metre kanal aparatı ile tek araçta birden çok ilaçlama türünü barındıran bir makine olması yanında portatifliği bakımından kolay kullanım içerdiği belirtildi. Bozüyük Belediyesi mezbahasında yapılan tanıtımın ve bilgilendirmenin ardından ekipler makine ile ilk ilaçlamasını kanal içerisinde ve ara sokaklardaki kanal içlerinde gerçekleşti. Ekipler yeni ekipmanları ile Bozüyük'te haşere ile mücadelenin artarak devam edeceğini belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Haşere Mücadelesinde İlaçlama Filosu Güçlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement