Bozüyük'te İlk Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te İlk Ders Zili Çaldı

Bozüyük\'te İlk Ders Zili Çaldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ilk ders zilinin çalması ile birlikte yaklaşık 13 bin 800 öğrenci ders başı yaptı.

19.09.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ilk ders zilinin çalması ile birlikte yaklaşık 13 bin 800 öğrenci ders başı yaptı.

2016-2017 yılı eğitim öğretim yılının başlaması dolayısı ile Zafer İlkokulu'nda bir tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Hüseyin Bayraktar tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Devamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik tarafından bir konuşma yapıldı. Halis Çelik, konuşmasında, "Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize ve Bozüyük'ümüze hayırlar getirmesini, güzelliklerin fazlaca yaşandığı, sevginin saygının muhabbetin daim kaldığı, birliğin ve beraberliğin hiç eksilmediği, başarılarla dolu bir yıl olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve mükemmelleşme çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin bir önceki yıldan daha verimli geçmesi birer yetişkin olarak yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Kıymetli öğretmenlerim; ülkemizin içinde bulunduğu şartları da dikkate alarak, birlik ve beraberlik içerisinde toplumun daha ileriye taşınması, eğitim düzeyinin daha da iyileştirilmesi için her türlü gayret ve fedakarlığı göstereceğinize gönülden inanıyorum. Sevgili öğrencilerimizi, geleceğin özgür ve kalkınmış Türkiye'sinin inşasında görev alacak gençler olarak görüyor, bu anlamda fazlasıyla değerli buluyoruz. En iyi şekilde yetişmeniz için hiçbir fedakarlıktan asla kaçınmıyoruz, sizin de büyüklerinizin beklentilerini boşa çıkarmayacak çalışmanın içinde olmanızı istiyoruz. Bunun için ilk günden itibaren derslerinizi önemseyerek, kendinize çizeceğiniz plan ve program doğrultusunda çalışır, öğretmenlerinizin ve anne-babanızın önerilerini dikkate alırsanız eğitim yılı sonunda ve hayatınız boyunca beklentileriniz gerçekleşir, mutlu olursunuz" dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak halk oyunları gösterileri sahnelendi. Okul kütüphanesinin açılışı yapılarak öğrencilere 2016-2017 eğitim öğretim yılı kitapları dağıtıldı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Yapılan ikramların ardından program sona erdi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene; Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, kurum müdürleri, sivil toplum temsilcileri ve öğretmen ile öğrenciler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te İlk Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement