Bozüyük'te Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası Tahliye Edildi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası Tahliye Edildi

Bozüyük\'te Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası Tahliye Edildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) binası, ’Oturulamaz’ raporuna istinaden hafta sonu valilik oluru ile boşaltıldı.

27.10.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) binası, 'Oturulamaz' raporuna istinaden hafta sonu valilik oluru ile boşaltıldı.

Cuma günü öğleden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Valilik makamınca gerekli tedbirlerin alınması konusunda resmi yazının gelmesiyle başlayan süreçte okul yazışmaların ardından Valilik oluruyla boşatıldı.

Hafta sonu bütün çalışmalar yapılarak bugün)öğrenci ve idari personelin sorunsuz bir şekilde yeni okullarında eğitim öğretime başlamaları sağlandı. Okulda eğitim gören yaklaşık 650 öğrenci, 70 idareci ve öğretmen fiziki yapı ve derslik olarak uygun okullara nakledildi. 9.'uncu sınıf öğrencileri Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 10, 11 ve 12.'inci sınıf öğrencileri Merkezi Eğitim Merkezi'ne nakledildi. Atölye ve meslek derslerinin ise atölyelerde verilmeye devam edeceği belirtildi. Ayrıca 9.'uncu sınıf öğrencilerinin nakledildikleri okulun uzak olması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce bu öğrencilerin en kısa zamanda taşıma kapsamına alınacağı kaydedildi. Bu konuda gerekli çalışmaların ivedilikle başladığı bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement