Bozüyük'te Motosiklet Sürücüleri Sıkı Denetim Altında - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'te Motosiklet Sürücüleri Sıkı Denetim Altında

Bozüyük\'te Motosiklet Sürücüleri Sıkı Denetim Altında

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte yaşanan motosiklet kazalarının önüne geçebilmek ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla motosiklet sürücülerine yönelik denetimler artarak devam ediyor.

04.05.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte yaşanan motosiklet kazalarının önüne geçebilmek ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla motosiklet sürücülerine yönelik denetimler artarak devam ediyor.

Trafik ekipleri ilçenin değişik noktalarında motosikletler üzerinde belirli aralıklarla devam eden uygulamalar yapıyor. Denetimlerde sigortası olmayan, yeterlilik belgesi olmayan motosikletler trafikten men ediliyor. Ehliyetsiz ve sürme yetkisi olmadan motosiklet kullanan, kask takmayan, eksik evrak bulunduran ve aşırı hız yaparak trafik uyarı ve işaret levhalarına uymayan motosiklet sürücülerine ise cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca hem kendi can güvenlikleri hem de trafik güvenliği açısından hız yapmamaları konusunda uyarılıyor.

Mevsimin yaz olması nedeniyle yoğun olarak motosiklet kullanımının arttığına dikkat çeken yetkililer, kazaları en aza indirmek ve trafik güvenliğinin sağlanması için kontrollerin önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceğini de kaydettiler.

Bu arada, son 20 günde yapılan denetimlerde, 100'ün üzerinde motosiklet ve sürücüsü denetlenirken toplamda 14 bin 500 TL para cezası kesildiği bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük'te Motosiklet Sürücüleri Sıkı Denetim Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement