Bozüyük'te Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası

Bozüyük\'te Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Birlikte Güzel" projesi içerisinde yapılacak olan ortaokullar arası futbol turnuvasının fikstür çekilişi yapıldı.

18.11.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Birlikte Güzel" projesi içerisinde yapılacak olan ortaokullar arası futbol turnuvasının fikstür çekilişi yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen fikstür çekilişine, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Spor Müdürü Erol Dübek, okulların beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler ile il ve ilçe toplum destekli polislik büro memurları katıldı.

Programda ilk olarak toplum destekli polislik büro memurları tarafından turnuva hakkında bilgi verildi, ardından fikstür çekilişi yapıldı. Devamında ise öğrencilerin turnuva boyunca kullanacakları spor malzemeleri hediye edildi. Çekiliş sonrasında hatıra fotoğrafı çekinilerek, program sona erdi.

3-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya, Atatürk, Çitosan, Ertuğrulgazi, Albay İbrahim Çolak, Mehmet Akif Ersoy, Metristepe, Necatibey, Yavuz Sultan Selim, 100'üncü Yıl ve Saffet Şeker ortaokulunda eğitim gören 120 öğrenci 8+4 şeklinde 10 takım halinde katılacak. 5 gün boyunca 4 maç şeklinde oynanacak turnuvanın 6'ncı ve 7'nci günlerinde yarı final ve final karşılaşmaları yapılacak. Turnuvaya katılacak öğrenci, öğretmen ve görevlilerin ulaşımı proje kapsamında kiralanan servis araçlarıyla yapılacağı belirtilirken, turnuva sonunda dereceye giren ilk üç takıma kupalarının 11 Aralık tarihinde yapılacak törenle takdim edileceği bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement