Bozüyük'te Osmangazi Parkı'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Osmangazi Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Bozüyük\'te Osmangazi Parkı\'nın Açılışı Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, belediye tarafından yapımı tamamlanan Osmangazi Parkı’nın açılışı kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi.

30.04.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, belediye tarafından yapımı tamamlanan Osmangazi Parkı'nın açılışı kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geçtiğimiz dönemde işlevselliğini yitirerek insanların geçmeye bile korktuğu Osmangazi Parkı'nı yeniden baştan aşağı restore ederek halkın hizmetine sunduklarını kaydetti. Bakıcı, "Birileri bu park çalışmamızı geçmişte yamama diye eleştirse de inşallah bir gün fırsat bulup çay içmeye gelindiğinde yamama mı yoksa yeni bir proje mi olduğu görülür. Bu projemiz 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Açılışımızı gerçekleştirmek için kış ayının sonlanmasını bekledik. Güzel bir yaşam alanımızı daha sizlerin hizmetine sunuyoruz. Bundan sonra siz değerli vatandaşlarımızdan bu hizmetlerimizin sahiplenilmesini bekliyoruz. Çevreye duyarlı olmanızı rica ediyorum" dedi.

"HEM HİZMET ÜRETİYORUZ, HEM DE BORÇLARIMIZI ÖDÜYORUZ"

"Halka hizmet etmenin Hakk'a hizmet etmek olduğunu biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diyen Bakıcı, "Bizim amacımız vatandaşlarımıza her alanda hizmet üreterek yeni yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Sizlerden aldığımız vergiler ve gelirleri hizmete dönüştürüyoruz. Hem hizmet üretiyoruz, hem de borçlarımızı ödüyoruz. 2013 yılında devir aldığımız zamandan çok daha az borcumuz var. Belediyeyi yönetirken gelir ve gider hesaplarımızı çok iyi yapıyoruz. Parkımızın hemen yanında gençlerimiz ve kendini genç hisseden tüm vatandaşlarımıza yeni bir sevgi yolu oluşturduk. Çalışmamızın başlangıcında mahalle sakinleri bize 'Başkan buradan oy almadı onun için burayı bu halde bırakıyor' diye sitem ettiler. Algı çok önemli, karalamak kötülemek çok kolay. Umarım şimdi bu parkta oturup serinlerken o günkü söylemlerini bir kez daha düşünürler. Biz yaptığımız her çalışmayı sağlam adımlarla sağlam temellere dayandırarak yapmaya çalışıyoruz. Şu mahalleden hiç oy almadık hizmet üretmeyelim diye bir düşüncemiz yok. Olmadı, olmayacak. Bozüyük'ün her alanı bizim ve her alanda hizmet üretmeye gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Miniklerin halk oyunları gösterilerinin ardından İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından yapılan dualar eşliğinde Osmangazi Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. Son olarak Çocuklar Duymasın'da Çaycı Hüseyin tiplemesi ile çok sevilen Alpaslan Özmol tarafından protokole çay ikram edildi. Daha sonra Başkan Bakıcı, çocuklara pamuk şekeri ve oyuncak hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Osmangazi Parkı'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement