Bozüyük'te Polis Yeleği Giyip Restoran Sahibini Kaçıran 5 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'te Polis Yeleği Giyip Restoran Sahibini Kaçıran 5 Kişi Yakalandı

Bozüyük\'te Polis Yeleği Giyip Restoran Sahibini Kaçıran 5 Kişi Yakalandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde polis yeleği giyip restoran sahibi ve eski milli tekvandocu olan Hakan Köprülü'yü götürdükleri bağevinde dövüp yüklü miktarda para istedikleri öne sürülen 5 kişi yakalandı.

28.05.2015 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde polis yeleği giyip restoran sahibi ve eski milli tekvandocu olan Hakan Köprülü'yü götürdükleri bağevinde dövüp yüklü miktarda para istedikleri öne sürülen 5 kişi yakalandı.

Olay geçen 8 Nisan'da Bozüyük ilçesinde meydana geldi. İddialara göre polis yeleği giyen Ayhan Cengiz (48), Salih Harman (36), G.A. (34), Fatih Aydın (32) ve Mahmut Öktem (29) evine gittikleri Hakan Köprülü'ye 'Hakkında gözaltı kararı var. Bizimle polis merkezine geleceksin' dedi. Şüpheliler, sivil plakalı bir otomobile bindirdikleri ve kollarına kelepçe taktıkları Köprülü'yü ilçe dışındaki bir bağevine götürdü. Burada dövdükleri Köprülü'nden yüklü miktarda para isteyen şüpheliler, 'Parayı getirmezsen, polise gidersen seni ve aileni öldürürüz' tehdidinde bulundu.

POLİSE BAŞVURDU

Şüpheliler daha sonra Hakan Köprülü'yü Bozüyük ilçe merkezine getirdi. Köprülü'nün durumu polise bildirmesinin ardından çalışma başlatan ekipler şüphelilerin Ayhan Cengiz, Mahmut Öktem, Salih Harman, Fatih Aydın ve G.A. olduklarını belirledi. Polis ekipleri şüphelilerden Ayhan Cengiz, Fatih Aydın, G.A.'yı Eskişehir'de; Salih Harman'ı Ankara'da; Mahmut Öktem'i de Muğla'nın Milas ilçesinde yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 2 polis yeleği, 2 polis metal kokartı, 2 polis şapkası ve 2 kelepçe ele geçirildi.

Şüphelilerden G.A. savcılıkça serbest bırakılırken, diğer şüpheliler Ayhan Cengiz, Mahmut Öktem, Salih Harman ve Fatih Aydın çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - Bilecik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozüyük'te Polis Yeleği Giyip Restoran Sahibini Kaçıran 5 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement