Bozüyük'te Tekerlekli Sandalye Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Tekerlekli Sandalye Dağıtımı

Bozüyük\'te Tekerlekli Sandalye Dağıtımı

Bozüyük'te, İstanbul Tuzla Belediyesi tarafından temin edilen 12 tekerlekli sandalye, engelli vatandaşlara teslim edildi.

17.01.2014 16:50  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük ilçesinde, İstanbul Tuzla Belediyesi tarafından temin edilen 12 tekerlekli sandalye, engelli vatandaşlara teslim edildi.

Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Kapalı Spor Salonu'nda düzenlene törende, herkesin bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğini dile getirerek, doğuştan veya daha sonradan çeşitli sebeplerle gerçekleşen engelli olma hali, her sağlıklı insanın karşılaşabileceği bir durum olduğunu söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk da Belediye, Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği ve Müdürlük tarafından hayata geçirilen "Gökkuşağı" projesi kapsamında engellilere yönelik çalışmaların sosyal içerikli kaynaşma, tanışma ve spor faaliyetlerin devam ettiğini belirterek, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından proje koordinatörü Sevcan Akıncı ve antrenör Aylan Kola'ya teşekkür belgesi verildi. Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, Bilecik Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik ve engelli vatandaşlar katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Tekerlekli Sandalye Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement