Bozüyük'te Yeni Trafik Uygulaması Devreye Giriyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Yeni Trafik Uygulaması Devreye Giriyor

Bozüyük\'te Yeni Trafik Uygulaması Devreye Giriyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde belediye ekipleri tarafından ana cadde üzerinde yeni durak yerlerinin belirlenmesiyle birlikte yeni trafik düzenlemesi uygulamaya giriyor.

17.10.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde belediye ekipleri tarafından ana cadde üzerinde yeni durak yerlerinin belirlenmesiyle birlikte yeni trafik düzenlemesi uygulamaya giriyor.

Yeni uygulamayla ilgili olarak Minibüsçüler Derneği'nde bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Trafik ve Tescil Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş, minibüsçüler derneği, şoförler ve otomobilciler odası ile otobüs kooperatiflerinin başkan ve yöneticilerine yeni düzenleme ile ilgili bilgiler verdi. Başkomiser Ercan Karataş, ana cadde üzerinde şehir içi halk dolmuşlarının durak yerleri konusunda belediye tarafından çalışmaların tamamlanması ile yeni düzenlemeye başlandığını söyledi. Ercan Karataş yaptığı açıklamada, "Şehir içi faaliyet gösteren halk dolmuşlarının, indirme ve bindirme işlemlerini, belediye tarafından yapılan düzenleme ile çizgi ve levhalarla belirlenen duraklarda yapacak. Dolmuş durakları dışında yolcu indirme bindirme işlemi yapan dolmuşlara ve duraklara park yapan sürücülere cezai işlem uygulanacak. 20 Ekim Pazartesi gününden itibaren şehir içi halk dolmuşları artık belediye tarafından düzenlenen dolmuş duraklarında yolcu indirme ve bindirme işlemi yapacak. Konuyla ilgili olarak trafik ekiplerimiz tarafından gerekli uyarı ve çalışmalar yapılıyor. Vatandaşlarımızdan trafik levhaları ile belirlenmiş durak alanlarına araç park etmemelerini rica ediyoruz. Bu uyarılara uymayan vatandaşlarımızı ilk önce uyaracağız. Uyarılara aldırış etmeyen sürücülerimize ise gerekli cezai işlem uygulanacak. Dolmuş şoförleri, vatandaşlarımız ve araç sürücülerimizin daha güvenilir ve düzenli bir trafik akışı için yeni uygulamaya konulacak trafik düzenlemesine yardımcı olmalarını istiyoruz. Amaçlarının ceza yazmak değil, kentte ki trafik güvenliği ve disiplinini sağlamaktır" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Yeni Trafik Uygulaması Devreye Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement